Close
REVIEW: Op jouw gezondheid!

REVIEW: Op jouw gezondheid!

Een tijdje terug kreeg ik een grote doos vol goodies thuis gestuurd van Opjouwgezondheid. Wat de gedachte is achter de boxen én wat er allemaal in mijn box zat laat ik zien in deze review!

foto van Opjouwgezondheid.

Een doos vol leuks en lekkers wie wil dat nu niet thuis gestuurd krijgen? Dat was de gedachte van Suzan van Opjouwgezondheid.

Het idee achter de boxen

Het begon met een passie voor gezonde voeding, in combinatie met een grote ergernis: een persoonlijk, origineel cadeau zoeken voor een verjaardag. Suzan begon steeds vaker zelf leuke cadeaupakketjes samen te stellen. Voor haar moeder een samenstelling van lekkere theesoorten, voor een vriend een leuk borrelpakket. Dit viel enorm in de smaak!

Suzan vindt het belangrijk dat producten puur zijn en het liefst gezond. Wanneer je kookt met pure producten proef je het verschil, zegt Suzan. En het lijkt haar zo mooi om dat over te brengen op anderen. Zo is OpJouwGezondheid in het leven geroepen. Haar passie voor pure, gezonde voeding en de wil om dit soort leuke cadeaupakketten toegankelijk te maken voor iedereen.

Voor elke gelegenheid een giftbox!

Er zijn verschillende giftboxen waar je uit kunt kiezen. Of je nu iemand wilt feliciteren met zijn of haar verjaardag, beterschap wilt wensen of een zakelijke relaties wilt bedanken voor elke gelegenheid bieden ze verschillende giftboxen aan. Maar dan ook nog eens heel uiteenlopende boxen. Van een Italiaans thema tot een lekkere borrel, een giftbox vol high tea producten tot een giftbox vol sushi producten. De giftboxen zitten stuk voor stuk vol lekkere biologische producten en mooie geschenken!

Sushi-75-510x360
Giftbox Sushi Time!
Kerstbox-50-510x338
Giftbox Bakfeest!
Super-Healthy50-510x332
Giftbox Energize!

Ik kreeg de Energize giftbox thuis gestuurd. Wat daar allemaal in zit zie je op de foto hierboven. Een súper mooi pakket dus wat helemaal aansluit bij mij! Allemaal gezonde biologische producten waar ik lekker mee kan bakken en losgaan in de keuken. En ik ben ook heel blij met de mooie olijfhouten plank! En de schaaltjes van Zuperzozial, deze zijn gemaakt van bamboe en maïs en zijn dus niet alleen mooi maar ook heel duurzaam en milieuvriendelijk!

Glutenvrij of vegan

Ook voor mensen met een glutenallergie of intolerantie zijn er speciale giftboxen verkrijgbaar. En zelfs aan de veganisten is gedacht!

Voor elke portemonee

Naast de grote variatie bieden ze de giftboxen in verschillende prijsklassen aan. Namelijk van €25, €50 of  €75 euro. Dus er zit vast wel iets bij voor je.

Wenskaarten

En om jouw verrassing compleet te maken kun je ook nog een wenskaart toe voegen aan jouw giftbox. Voor iedere gelegenheid en ontvanger is wel een passende wenskaart te vinden die je kunt personaliseren met een eigen boodschap!

Goede doel

Quiet500 is een organisatie die stille armoede een stem geeft. Met een zeer actieve community maken zij het mogelijk voor bedrijven om iets te doen voor mensen die leven in armoede. Deze mensen kunnen zich aanmelden als lid en op die manier gratis gebruik maken van producten en diensten die worden aangeboden aan de Quiet500 community.

OpJouwGezondheid maakt het mogelijk om iemand die leeft in armoede een giftbox te schenken via Quiet500. Hoe mooi is dat?

Dus wil jij iemand verrassen met een giftbox? Of misschien een wildvreemde die in armoede leeft een hart onder de riem steken? Neem dan een kijkje op de website van Opjouwgezondheid.

logo-site-header

1 thought on “REVIEW: Op jouw gezondheid!

Geef een reactie