Close

Fotodagboekje #1

Ik ben natuurlijk meer dan alleen iemand die graag recepten deelt en daarom leek het mij leuk om vanaf nu zo af en toe eens een fotodagboekje te delen. Met deze dagboekjes geef ik je een kijkje in mijn leven. Dat doe ik natuurlijk al via Insta Stories en Snapchat maar voor diegene die dit niet hebben ben ik op deze manier nu dus ook privé wat meer te volgen.

collage-2016-11-14-11_13_19.jpg.jpg

img_20161111_112005.jpg

Ik deed voor het eerst een 3 daagse detox kuur bestaande uit 7 sapjes per dag van het merk Uzuma. Hoe dit mij afging en mijn bevindingen kun je lezen in de review die ik erover schreef.

De eerste dag na de detox kuur at ik bij een vriendin en zij maakte een soepje van mijn blog omdat ik nog rustig aan moest opbouwen met eten. En omdat ik een roltafel had gezien bij Ikea, besloten we om de volgende dag lekker te gaan shoppen bij Primark en Ikea.

20161114_103033-1.jpg

En dit is mijn nieuwe roltafel. Hier ben ik zo blij mee! Hij past precies, is lekker hoog en nu heb ik eindelijk ruimte voor mijn grote fruit/groentemand. Deze stond namelijk op onze bartafel en nam echt teveel ruimte in. Nu heb ik alle ruimte om te kunnen studeren en bloggen aan de bar.

We hadden een dubbeldate bij Foodhall 88 in de spoorzone in Tilburg. Hier wilde ik al een tijdje heen en het is er echt heel leuk. Niet duur, iets wat we wel verwacht hadden eigenlijk. Jammer genoeg was het maar heel rustig. Zonde want het is echt een leuke plek om lekker te eten en te borrelen!

 

20161114_103009-1.jpg
Nieuwe mand

De dag erna kocht ik bij Action deze mand. Omdat mijn fruitmand nu op de nieuwe roltafel staat kan ik eindelijk mijn laptop kwijt op de bar. Namelijk in deze mand samen met mijn notitieboekjes, agenda e.d. Heel fijn dat alles nu meer opgeruimd is. Ik woon hier nu een half jaar maar ben nog bijna dagelijks bezig met opnieuw/herinrichten.

screenshot_2016-11-14-11-08-17-1.png
Couscous salade

Voor de verjaardag van vrienden maakte ik 3 bakken couscous salade. Dit is een vegetarische salade met onder andere zoete aardappel en avocado. Het recept hiervoor zal ik binnenkort online zetten.

En als het feest is vind ik het leuk om mijn haar even lekker in de krul te zetten. Onlangs heb ik een flink stuk van mijn haar laten knippen (13 cm) omdat mijn haar echt te lang was om nog mooi te krullen. Dus ik was blij dat mijn haar weer mooi in de krul viel met deze nieuwe lengte. 🙂

img_20161111_111439.jpg

Ik vind het altijd leuk om zelfgemaakte cadeaus te geven. Dat kan een heerlijke homemade scrub zijn of iets lekkers. Deze keer, omdat een van de jarige een enorme pindakaas fan is, maakte ik 2 verschillende potjes pindakaas waaronder deze met pepernoten. Daarnaast had ik ook een zakje pepernoten granola gegeven. Beide recepten deel ik binnenkort op de blog.

20161114_103233-1.jpg

Ook kreeg ik weer leuke foodpost! Een heel pakket van Tilda met verschillende rijst en een pak Almond Dream sugerfree. Hiermee ga ik aan de slag voor lekkere recepten voor op de blog. Én er volgt nog iets leuks met de rijst van Tilda maar dat houd ik voor nu nog even geheim….. 😉

 

2 thoughts on “Fotodagboekje #1

Geef een reactie