Close
Fotodagboekje #4

Fotodagboekje #4

Ik heb me de afgelopen weken weer goed vermaakt en jullie mogen daar uiteraard van mee genieten. 😉 Dus is het weer tijd voor een fotodagboekje!

collage-2017-03-08-13_36_22.jpg.jpg

Wij vierden kerst bij mijn moeder dit jaar pas eind januari en we hebben weer heerlijk gegeten! De ijstaart als dessert maakte het diner helemaal af. Helaas viel hij bij mij niet zo goed vanwege mijn lactose intolerantie maar ik kon het gewoon niet laten om niet 1 maar zelfs 2 stukken te eten. Hij was gewoon veel te lekker! Mocht je nieuwsgierig zijn naar het recept, het is het kerstdessert uit de Allerhande van 2014. 😉

Naast cadeaus kregen we ook geld en omdat we nog steeds iets meer aan de muur wilden hebben voor de katten, kochten we bij Ikea wat nieuwe kastjes. En zo hebben we gelijk ook weer wat meer opbergruimte. Er moet alleen nog 1 kastje bijkomen. Deze hadden ze niet in de winkel maar hebben we later bij besteld. So to be continued…

Mijn vriendin Linda en ik zijn gek op yatzee. Serieus wij kunnen uren achter elkaar yatzeeën! Ons record is geloof ik 7 uur aan een stuk. 😁

Sinds we de trailer zagen van de film Split wilden we hier heel graag naartoe en toen hij dus eindelijk in de bios draaide gingen we op dubbeldate. Alleen wilden de mannen niet op de foto dus je ziet alleen Eef en mij. 😄 By the way de film is echt een dikke aanrader!

Het filter van mijn stofzuiger was allang kapot en aangezien dit filter best prijzig was en dat niet het enige mankement was aan de oude stofzuiger besloten we om maar een gloednieuwe te kopen.

Ik ben gek op kringloopwinkels en Eef en ik waren nog steeds niet op de nieuwe locatie van de winkel van kennissen van ons geweest dus het was echt weer eens tijd voor een thriftshop middagje! En dit waren mijn vondsten van de dag.

Ik ging ook nog even samen met mijn moeder op kraamvisite bij de kleine meid van mijn neef. Hij is de eerste van de neven/nichten van mijn vaders kant die een kleine heeft. En eerlijk gezegd had ik niet verwacht dat hij de eerste zou zijn. Extra leuk dus! En wat is het een prachtig meisje!

Een van onze goede voornemens van dit jaar is meer bewegen. En omdat het niet altijd lekker weer is buiten om te kunnen wandelen besloot Michel om een crosstrainer aan te schaffen. Dus kunnen we nu ook lekker thuis voor de buis sporten. 💪

Ik had een dancefeestje op de planning staan en dan maak ik graag van de gelegenheid gebruik om me eens extra op te doffen. Nieuwe outfit en m’n haren ingevlochten en in de krul, wat extra make up en gaan met die banaan! 😄 En ja het was echt een super avond!! Een voor in de boekjes!

 

Met mijn lieve vriendinnetjes.

Ik moest naar de tandarts want ik kreeg een kroon. Gelukkig viel de behandeling alles mee. En ben ik heel blij met mijn kroon!

Valentijnsdag vind ik eigenlijk maar één grote commerciële onzin. Wij vieren het daarom ook nooit. Maar toen ik deze doos voorbij zag komen van bol.com moest ik hem gewoon bestellen! En het gezicht van Michel toen ik in de doos tevoorschijn kwam vergeet ik echt nooit meer! 😂

Ik kreeg van mymuesli hun nieuwste muesli thuis gestuurd. De yogamuesli is een muesli bomvol superfood en zit in een mooie roze koker. Ik probeerde er een nieuw recept mee wat helaas niet helemaal goed uitpakte. Binnenkort dus maar een nieuwe poging wagen.

Over een gezonde bananensplit is de muesli trouwens zeker een aanrader! 👌

Tussendoor had ik ook nog een lesdag. Ik ben inmiddels over de helft van de opleiding. Het gaat best goed vind ik kaar ik heb het wel super druk met studeren, mijn 3 proefpersonen en 2 presentaties. Daarom ben ik momenteel ook iets minder actief met het posten van nieuwe recepten. Ik doe mijn best maar soms heb ik gewoon te weinig inspiratie door de drukte en studie gaat nu wel even voor natuurlijk. Ik hoop dat jullie me dit niet kwalijk nemen.

Ik volg Miljuschka al een tijdje en ze is mij onlangs ook gaan volgen op Instagram! Ik zie dit echt als een mooi compliment! 😃

Ik kreeg weer een hoop leuke foodpost! Om te beginnen een doos vol lekkers, een hele mooi olijfhouten plank en bijzondere schaaltjes gemaakt van bamboe en maïs van Op jouw gezondheid. Hierover lees je binnenkort ook een review op de blog.

 

Het zal jullie ook vast niet ontgaan zijn dat ik mijzelf voortaan ambassadeur van Albert Heijn mag noemen. Ook wel de vrienden van AH. Iets wat niet alleen super leuk is maar waar ik ook wel een beetje trots op ben! De eerste maand stond in het teken van de #5x5budgetchallenge. Oftewel 5 keer koken voor €5 per maaltijd. En jullie hebben al 4 van de 5 gerechten voorbij kunnen zien komen. Het eerste gerecht wat ik maakte was mijn wortel rode linzensoep, het 2e gerecht wat ik maakte was een Marokkaans couscousgerecht wat ik maakte met een verspakket van Albert Heijn, het 3e gerecht was mijn nacho schotel en het 4e gerecht deelde ik deze week nog, de pasta pesto! En het laatste gerecht deel ik binnenkort….

wp-1487610009864.jpg

Ik kreeg van het Voedingscentrum het nieuwe kookboek namelijk het Schijf van vijf kookboek. Daar ben ik super blij mee aangezien ik ook les krijg volgens de schijf van 5. Super handig dus ook om mijn toekomstige cliënten mee te kunnen inspireren met deze lekkere en vooral ook makkelijke recepten. En het is echt een super mooi boek en kost slechts €12,95 en is te bestellen via de site van het Voedingscentrum.

 

En eindelijk gingen Michel en ik eens eten bij Tortilla’s in Tilburg! Dit stond al heel lang op mijn lijstje om eens te bezoeken maar Michel kreeg ik eerder niet overtuigd om mee te gaan. Nu hadden ze een leuke Social Deal en wilde toch wel een keer mee. Het was een heerlijke avond! We hebben echt enorm zitten smullen! En ik ga er zeker vaker eten. Ik ben gek op Mexicaans!

wp-1488970837580.jpg

En wat een weer is het geweest hè de laatste weken! Bah! Maar aan de andere kant geniet ik dan ook wel weer heel erg van het lekker thuis op de bank hangen onder een dekentje met een leuke film. 😀 Dus er zijn heel wat films doorheen gegaan de afgelopen weken.

snapchat-1000128383.jpg

En nu maar hopen dat het snel wat beter weer wordt! Ik heb wel weer zin om te kunnen gaan genieten van een lekker terrasje. Wat jij?

Geef een reactie