Close

Liebster Award: Tien persoonlijke vragen aan mij

Een paar weken geleden nomineerde mijn lieve vriendinnetje Lizette van Reismuts mij voor de Liebster Award. Dankjewel!! Echt kei leuk! En lief! Ik ben even gaan Googlen wat de Liebster Award precies inhield.

Deze virtuele award wordt doorgegeven van beginnend blogger naar blogger. Op deze manier kun je leuke nieuwe blogs leren kennen – en krijgen beginnende blogs wat meer aandacht. Leuk initiatief toch? 

Liebsteraward.png

De Liebster Award is dus bedoeld om de bloggers meer over zichzelf te laten vertellen, zodat de lezers ze iets beter leren kennen. Daar zijn een paar regels aan verbonden.

Regels van de Liebster Award

  1. Bedank de persoon die jou genomineerd heeft en post een link naar zijn of haar blog.
  2. Zet een foto van de award op je blog.
  3. Beschrijf jouw favoriete blog.
  4. Beantwoord de vragen van de persoon die jou genomineerd heeft en formuleer 10 nieuwe vragen voor de bloggers die je zelf nomineert.
  5. Nomineer 5 tot 11 blogs 6. Kopieer deze regels in je eigen blogpost 7. Informeer de bloggers die je genomineerd hebt en bezorg hen de link van je eigen blogpost.

Lizette stelde mij onderstaande vragen.

1. Wat is jouw passie waar je uren, nee dagen, over kunt praten?
Dat kun je vast al wel raden, eten! Ik ben altijd op zoek naar lekkere en gezonde recepten. Mijn hoofd maakt overuren als het om eten en koken gaat. Mijn telefoon puilt uit van de foodfoto’s en screenshots van recepten.

2. Wat heb je ooit gedaan dat het verst buiten jou comfort zone lag?
Dat ik na 9 jaar mijn baan heb opgezegd. In het stukje wat ik schreef voor Charlotte van Fit met Charlotte, lees je wat mijn beweegredenen zijn geweest en waarom dat zo moeilijk was. Het stukje kun je hier lezen.

3. Wat is jouw favoriete land om in te reizen?
Ik vond Marokko echt geweldig! Daar ben ik een paar jaar geleden geweest en we zijn toen overal op de bonnefooi naartoe gereden. Wat een prachtig land is dat! Heerlijk eten en super gastvrije mensen. Ik ben er echt verliefd op geworden.

4. Heb je ooit iets niet gedaan en daar achteraf spijt van gehad?
Ik heb nergens spijt van. Ik geloof dat alles gebeurd met een reden en dat alles wat je op je pad krijgt je krijgt omdat je dit aan kunt. En daar leer je van. Natuurlijk zijn er dingen waarvan ik denk dat had ik beter anders kunnen doen of anders aan kunnen pakken maar spijt, nee. Ik ben geworden wie ik ben door wat ik heb meegemaakt en dat vind ik veel meer waarde hebben dan jezelf kwellen met de gedachte van spijt.

5. Waar kun jij uren bij wegdromen?
Ik kan uren door Instagram en Pinterest scrollen op zoek naar inspiratie voor nieuwe lekkere recepten. Maar ik kijk ook graan naar mooie reisbestemmingen en leuke wooninrichtingen.

6. Wat studeer je/ heb je gestudeerd en waarom heb je daarvoor gekozen?
Ik ben op dit moment bezig met de opleiding tot gewichtsconsulente. Gezonde voeding is echt mijn passie en ik wilde daar meer mee gaan doen. Deze opleiding is een goede basis om mee te beginnen en wie weet wat ik hierna nog meer ga doen. En daarnaast vind ik het ook prettig om voor mijn blog meer vakkennis in huis te hebben.

7. Wat is jouw favoriete plek in je woonstad?
Ons appartement. Het is weliswaar maar klein maar ik voel me hier wel echt thuis! Iets waarvoor ik, voordat we samenwoonde wel een beetje bang was. Ik dacht dat ik me benauwd zou gaan voelen omdat het zo’n kleine ruimte is voor 2 personen en 3 katten, maar dat is me alles mee gevallen! Eigenlijk is het juist wel heel fijn want het is hier zo opgeruimd en met poetsen ben je ook zo klaar. En zo houd ik weer meer tijd over om te kunnen bloggen en studeren.

8. Naar welk seizoen kijk jij altijd uit?
Elk seizoen heeft wel iets vind ik. In de zomer kijk ik uit naar de herfst en naar de gezelligheid van de donkere wintermaanden. Maar daarna kijk ik ook wel weer heel erg uit naar de lente en de zomer! Ik kan niet kiezen!

9. Wat is je favoriete serie?
Mijn all time favorite serie is Friends! Die serie heb ik op dvd en ik ken elke aflevering uit mijn hoofd. En daarnaast Sex & the city. Een serie van nu moet ik even denken want ik vind best wat series leuk maar zo leuk als dat ik Friends en Sex & the Cuity vind zijn er eigenlijk geen. Maar als ik moet kiezen dan kies ik toch voor de reality soap the Kardashians. Ik kan er niks aan doen maar ik vind dat echt heerlijk om naar te kijken!

10. Wat staat bovenaan je bucketlist?
Ik heb geenbucketlist. Maar als ik iets moet kiezen wat ik graag wil is eigenlijk gewoon dat ik mijn diploma heel graag wil behalen. Wat er daarna allemaal gaat gebeuren is nog allemaal een verassing dus dit is wel iets waar ik heel erg naar uit kijk.

En dan nu mijn vragen voor de nieuwe genomineerde!

Waarom ben je ooit begonnen met bloggen?

Wat is je grootste angst en waarom?

Ben je meer een honden of een katten persoon en waarom?

Wat is je favoriete gerecht?

Wie is je grootste inspiratie op kookgebied?

Alles nieuw kopen of juist 2de hands?

Wat is je favoriete tv-serie?

Wat is jouw favoriete plek in je woonstad?

Wat studeer je/ heb je gestudeerd en waarom heb je daarvoor gekozen?

Wat is jouw passie waar je uren, nee dagen, over kunt praten?

Mijn nominaties

Ik wil graag nomineren: Arieta van Cookingdom, Arieta maakt echt de mooiste foto’s en lekkerste gerechten! Esther van Healthyjuf, ik vind Esther echt een onwijze topper! No nonsense en lekker spontaan! Elise van Bij Elise Thuis, Elise inspireert mij op woongebied en heeft echt het schattigste konijn! Joyce, van Joyce loves healthyfood. Ik vind Joyce zo’n mooi en warm mens! Jammer dat we zo ver van elkaar vandaan wonen anders zouden we denk ik vaak bij elkaar op de koffie gaan! En Naomi van My Fit Food Kitchen. Ik volg Naomi nog niet zo lang maar vind het zo’n leuke lieve meid! En ik wil ze graag beter leren kennen via mijn vragen. Ik hoop dat jullie de award in ontvangst willen nemen!

 

4 thoughts on “Liebster Award: Tien persoonlijke vragen aan mij

  1. Wat leuk om dat over je te lezen!! Ik wist ook helemaal niet dat je drie katten had! Super lief dat je me hebt genomineerd…ik ga met de vragen aan de slag!!

Geef een reactie