Close
Koolhydraatarme chocolate chip pancakes!

Koolhydraatarme chocolate chip pancakes!

Ja alweeeeeer pannenkoeken! Maar ik heb een heel goed excuus want ik had nog geen recept voor chocolate chip pancakes op mijn blog staan. En vanaf nu dus wel! Koolhydraatarme chocolate chip pancakes wel te verstaan!

Bij mijn laatste bestelling van KoRo zat een grote zak suikervrije chocolate chips en daar móést ik gewoon chocolate chip pancakes mee maken! En omdat ik nog niet eerder pannenkoekjes gemaakt had met amandelmeel koos ik daar nu voor en dus zijn deze rakkers glutenvrij én koolhydraatarm. Fijn hè?!

Korting!

Leuk extraatje, met de code MANON krijg je 5% korting op jouw bestelling! Tip: bestel samen met je foodloving bestie, zus, tante of wie er in je omgeving ook van milieubewust, biologisch healthy shopping houd, als je de verpakkingen te groot vind voor jou alleen. Dankzij de grote verpakkingen ben je sowieso goedkoper uit dan veel vergelijkbare producten in de supermarkt.

Voor 2 porties heb je nodig:

Toppings:

  • Biologische magere kwark
  • Vers fruit
  • Extra chocolate chips

Zo maak je de koolhydraatarme chocolate chip pancakes:

Kluts de eieren met de melk en voeg het amandelmeel, sweet vanille, bakpoeder en snufje zout toe en meng tot een beslag.

Verwarm een koekenpan met wat kokosolie of ghee en schep kleine hoopjes van het beslag in de pan. Strooi op elk hoopje wat chocolate chips. Bak de pannenkoekjes op een laag vuur tot de bovenkant wat droger is geworden en draai de pannenkoekjes dan voorzichtig om, bak ze nog een minuutje aan de andere kant en leg ze dan op een bord. Ga zo door tot het beslag op is. Ik haalde 8 pannenkoekjes uit het beslag.

Top de pannenkoekjes af met de kwark, vers fruit en extra chocolate chips.

Enjoy! 😃

Liefs Manon ananas

Ga jij deze Koolhydraatarme chocolate chip pancakes maken? Ik vind het super leuk om jouw creatie te zien! Dus tag mij vooral in je foto of gebruik de hashtag #healthyfoodie_manon als je ze deelt op Facebook en/of Instagram!

Koolhydraatarme chocolate chip pancakes KoRo

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met KoRo. Ondanks dat ik de producten gratis ontvang om te proberen deel ik altijd uitsluitend mijn eigen mening. Lees mijn disclaimer voor meer informatie.


2 thoughts on “Koolhydraatarme chocolate chip pancakes!

Geef een reactie