Close
Eiwitrijke chocolade rotsjes

Eiwitrijke chocolade rotsjes

Ik ben gek op de geroosterde edamame boontjes van KoRo! Ze zijn de perfecte gezonde snack waaraan je je zonder schuldgevoel kunt vergrijpen. Ze staan dan ook hoog in mijn favoriete lijstje en alsof ze op zich zelf al niet lekker genoeg zijn, heb ik ze nóg lekkerder gemaakt! Ik maakte er namelijk deze eiwitrijke chocolade rotsjes mee.

Als je denkt, is dat nu lekker? Dan móét je ze echt eens maken! De edamame boontjes zijn net zo knapperig als pinda’s maar ze bevatten een stuk minder vet dan pinda’s. En ook al zijn de vetten in pinda’s gezond, als je er aan te buiten gaat zijn ze niet gezond meer te noemen. Dus liever snack je deze eiwitrijke chocolade rotsjes van edamame. De boontjes worden geroosterd zonder vet en zijn heel licht gezouten. In combinatie met chocolade, hemels!

eiwitrijke chocolade rotsjes KoRo

Korting!

Leuk extraatje, met de code MANON krijg je 5% korting op jouw bestelling! Tip: bestel samen met je foodloving bestie, zus, tante of wie er in je omgeving ook van milieubewust, biologisch healthy shopping houd, als je de verpakkingen te groot vind voor jou alleen. Dankzij de grote verpakkingen ben je sowieso goedkoper uit dan veel vergelijkbare producten in de supermarkt.

Dit heb je nodig:

Zo maak je de eiwitrijke chocolade rotsjes:

Leg een half vel bakpapier op een snijplank of bord.

Smelt de chocolade au bain marie. Als de chocolade gesmolten is roer je de edamame door de chocolade. Roer alles goed door elkaar en roer steeds wat meer edamame door de chocolade. Dit is een beetje zelf inschatten hoeveel je er doorheen kunt gooien. De edamame boontjes hoeven niet allemaal volledig onder de chocolade te zitten namelijk. Verdeel het mengsel in hoopjes over het bakpapier.

Zet ze een uurtje in de koelkast tot de chocolade hard is geworden. Bewaar ze in een luchtdicht bakje. Je kunt ze zowel buiten als binnen de koelkast bewaren.

Enjoy! 😀

Liefs Manon ananas

Ga jij deze eiwitrijke chocolade rotsjes maken? Ik vind het super leuk om jouw creatie te zien! Dus tag mij vooral in je foto of gebruik de hashtag #healthyfoodie_manon als je ze deelt op Facebook en/of Instagram!

eiwitrijke chocolade rotsjes edamame

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met KoRo. Ondanks dat ik de producten gratis ontvang om te proberen deel ik altijd uitsluitend mijn eigen mening. Lees mijn disclaimer voor meer informatie.

Geef een reactie