Close
Pindakaas proteïne repen

Pindakaas proteïne repen

Zin in een lekkere gezonde snack? Maak dan deze pindakaas proteïne repen! Met slechts 4 ingrediënten heb je in no-time een gezonde eiwitrijke snack.

30% korting op Garden of Life producten

Ik maak deze pindakaas proteïne repen eiwitrijk door er een van mijn favoriete eiwitpoeders aan toe te voegen. De Raw Organic Protein & Greens.

Dit eiwitpoeder is volledig plantaardig én bevat ook nog eens een mix van groenten, zoals broccoli, spinazie en alfalfa en probiotica.

Neem gerust even een kijkje in de webshop van Garden of Life. Je krijgt namelijk met code MANON maar liefst 30% korting!

pindakaas proteïne repen

Voor 10 reepjes heb je nodig:

  • 175 gram 100% pindakaas met stukjes
  • 40 gram Syrup Gold, rauwe honing of ahornsiroop
  • 60 gram Raw Organic Protein & Greens
  • 70 gram 85% pure chocolade
  • Optioneel: ongezouten en ongebrande pinda’s

Zo maak je de pindakaas proteïne repen:

Leg een reepje bakpapier in een (oven)schaal van +/- 16×16 cm, laat het bakpapier over de randen vallen zodat je straks de inhoud er gemakkelijk uit kunt halen.

Meng de pindakaas, zoetstof en proteïne poeder en schep het mengsel in de ovenschaal. Verdeel goed over de bodem en druk goed aan.

Smelt de chocolade au bain-marie en giet over het pindakaas mengsel. Bestrooi eventueel met pinda’s.

Zet in de koelkast tot de chocolade hard geworden is. Snijd dan met een warm mes (even onder de warme kraan houden) in reepjes.

Enjoy! 😀

Liefs Manon avocado

Ga jij deze pindakaas proteïne repen maken? Ik vind het super leuk om jouw creatie te zien! Dus tag mij vooral in je foto of gebruik de hashtag #healthyfoodie_manon als je ze deelt op Facebook en/of Instagram!

Pindakaas proteïne repen

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met Garden of Life. Ondanks dat ik de producten gratis ontvang om te proberen deel ik altijd uitsluitend mijn eigen mening. Lees mijn disclaimer voor meer informatie.

Geef een reactie