Close
Powerfood wafels!

Powerfood wafels!

Ik ben net zo gek op wafels als ik ben op pannenkoeken. En eigenlijk maak ik wafels als ik geen zin heb om pannenkoekjes te bakken. Je hoeft het beslag dan namelijk alleen even in het wafelijzer te doen en te wachten. Eigenlijk zijn wafels dus gewoon pannenkoekjes voor luie mensen. ūüėČ Mijn favoriete wafel recept? Dat is het recept voor deze powerfood wafels!

Deze powerfood wafels zijn glutenvrij, koolhydraatarm en geven je extra power door toevoeging van broccolipoeder! Je proeft er niets van maar je krijgt zo toch een hoop extra vitaminen binnen. En het lupinemeel is lekker eiwitrijjk en wordt dan ook veel gebruikt als prote√Įnepoeder. Vandaar de naam: powerfood wafels!

powerfood wafels toppings

Ik top mijn wafels altijd af met allerlei lekkers. Deze toppings maken van deze wafels echte super powerfood wafels! De bijenpollen zijn krachtige gouden korrels die je lichaam een flinke boost geven. Ideaal dus om je dag mee te starten. Pompoenpitten strooi ik het liefst overal overheen, net als de choco crispies en chocolate chips. Maar je kunt de wafels natuurlijk aftoppen met wat jij lekker vind.

Voor 1 portie powerfood wafels heb je nodig:

Toppings naar keuze, ik koos voor:

Zo maak je de powerfood wafels:

Warm het wafelijzer op en vet hem eventueel in met wat kokosolie.

Kluts het ei meng met de yoghurt en roer dan beetje bij beetje de rest van de ingredi√ęnten er door. Schenk het beslag in het wafelijzer en bak de wafels 5-7 minuten.

Leg de wafels op een bord en top ze af met lekkere toppings.

Enjoy! ūüėÄ

Liefs Manon ananas

Ga jij deze powerfood wafels maken? Ik vind het super leuk om jouw creatie te zien! Dus tag mij vooral in je foto of gebruik de hashtag #healthyfoodie_manon als je ze deelt op Facebook en/of Instagram!

powerfood wafels ontbijt

Geef een reactie