Close
10 best bekeken recepten van 2019

10 best bekeken recepten van 2019

Net als de voorgaande jaren deel ik weer de top 10 van meest bekeken recepten van het afgelopen jaar. En 2019 was wederom een heel mooi jaar voor mijn blog!

Ondanks dat ik afgelopen jaar niet eens zo heel actief was op de blog. Ik bedoel, ik begon het jaar met een nieuwe studie en eindigde in ons droom huis. Beide grote ingrepen waardoor ik keuzes moest maken en o.a. mijn blog even op een lager pitje moest zetten. Maar hé, that’s life! Ik ben dan ook geen fulltime blogger en die ambitie heb ik ook niet. Ik ben graag bezig voor de blog en alle leuke dingen die het met zich mee brengt maar ik heb daarnaast ook gewoon nog een baan, een lieve man, 3 poezekinders en lieve vriendinnen waar ik graag mijn tijd mee door breng. En daar is ook nog steeds die kinderwens. Dus hoe graag ik in 2020 weer vol gas wil geven voor de blog, heb ik geen enkel idee hoe ik dit in 2020 vol kan houden. Hoe dan ook, ik ga voorlopig nog lekker door want het delen van lekkere gezonde recepten blijft een van mijn favoriete bezigheden!

En ook dit jaar staan er weer een aantal recepten tussen die de voorgaande jaren in de top 10 stonden. Kijk maar eens tussen de 10 best bekeken recepten van 2016, 2017 en 2018. Er staat een nieuwe binnenkomer tussen, een recept dat in 2019 online kwam en meteen een gigantische hit werd en zelfs in de top 3 eindigde. Voor een receptje van het eerste uur schoot ik nog even wat nieuwe foto’s want de oude waren niet echt van goede kwaliteit. Ik heb ze er wel in laten staan want dat vind ik dan toch ook wel weer leuk om te zien nog en schijnbaar maakt dat voor jullie niet heel veel uit, haha!

Zo, en dan nu over naar de:

Top 10 van meest bekeken recepten van 2019!

10. Havermout appeltaartje met hazelnoten en amandelen!

Op nummer 10 staat dus dat receptje waarvoor ik nieuwe foto’s maakte. Ik maakte hem deze keer vegan. Dit deed ik door het eitje te vervangen voor een overrijpe geprakte banaan. En in plaats van een mini springvormpje gebruikte ik een ovenschaaltje. Ik bakte hem in de Aerofryer en liet de binnenkant nog een beetje zacht. Dat is het mooie van dit recept. Je kunt zelf kiezen hoelang je hem bakt waardoor je dus een ander eindresultaat krijgt. Maar hoe je hem ook bakt, het is een feestje om hier je dag mee te beginnen!

9. Mini bananenbroodje met blauwe bessen

Net als in 2018 staat dit receptje, ook uit de oude doos, op nummer 9! Hier moet ik dus ook snel eens nieuwe foto’s maken, haha! En net als de nummer 10 kun je dit bananenbroodje ook in de airfryer bakken, dan staat hij nog sneller voor je neus!

bosbessen griekse yoghurt bites 1

8. Bosbessen Griekse yoghurt bites

Dit recept voor bosbessen Griekse yoghurt bites heeft 1 jaar niet de top 10 gehaald. Nu staat hij er weer in maar hij is wel een plaatsje gezakt. Maar dat jij van zoete baksels houd is mijn wel duidelijk aan dit lijstje te zien. 😉

snelle romige preisoep 3

7. Snelle romige preisoep

Ook deze snelle romige preisoep staat weer in de top 10 maar, net als vorig jaar, weer een plekje lager. Maar mij is wel duidelijk dat jij met zo van snelle receptjes houd als ik!

Gebakken havermout met pindakaas en walnoten 3

6. Gebakken havermout met pindakaas en walnoten

Vorig jaar stond dit heerlijke recept nog op nummer 4 in de top 10. Nu dus 2 plekjes lager. Ik ben nu al benieuwd hoe hij het dit jaar gaat doen. Dit was trouwens ook het recept wat mij een finale plekje bezorgde bij de Foodblog awards van 2018.  🙂

Mini Griekse yoghurt citroen taartjes 2

5. Mini Griekse yoghurt citroen taartjes

Maar liefst 2 plaatsen gezakt ook deze mini Griekse yoghurt citroen taartjes. Maar ze staan al in de top 10 vanaf dag 1. Het is dan ook een oud receptje maar nog steeds populair! Wie kan er nu ook nee zeggen tegen deze schattige taartjes?!

gezonde appelflap1

4. Gezonde appelflappen

Ja deze gezonde appelflappen konden natuurlijk niet in deze top 10 ontbreken! Ze worden dan ook massaal gemaakt en tja, het is dan ook echt wel een (al zeg ik het zelf) grandioos lekker recept! En ook nog eens super snel en gemakkelijk te maken! Ik krijg nog geregeld foto’s doorgestuurd van fans. Ze stegen dan ook 1 plekje in de lijst in 2019! Heb jij ze ook al eens gemaakt?

3. Snelle havermout ontbijtkoeken

Daar zijn ze dan! De nieuwe binnenkomers van de top 10! Deze snelle havermout ontbijtkoeken zijn zo populair dat ze meteen de top 3 instormen! Je hebt ze dan ook super snel gemaakt en wie wil er nu niet ontbijten met koekjes?! Ik wel! En ik maak ze zelf dan ook geregeld. Heb jij ze al gemaakt?

kruidige wortel puntpaprika soep 1

2. Kruidige wortel puntpaprika soep

De nummer 1 van vorig jaar staat dit jaar op nummer 2 in de top 10! Deze kruidige wortel puntpaprikasoep is en blijft een van jullie, en mijn, favoriete receptjes op de blog! Leuk om te zien dat jij net zo gek op soep bent als ik! Maar wat zou dan de nummer 1 zijn van 2019? Kun je het al raden? Ik kan je vertellen dat hij de afgelopen 2 jaar op nummer 2 is blijven hangen.. Scroll snel verder naar beneden dan weet je het!

Gezond appelkruimel ontbijtje3

1. Gezond appelkruimel ontbijtje

Eindelijk staat hij dan op nummer 1! Dit heerlijke gezonde appelkruimel ontbijtje staat na 2 jaar op nummer 2 i de top 10 te hebben gestaan dan nu eindelijk op nummer 1! Tja, wat kan ik er meer van zeggen dan dat het een dik verdiende eerste plek is!

Geef een reactie