Close
De Smart Aerofryer van Princess || REVIEW

De Smart Aerofryer van Princess || REVIEW

Princess komt met een revolutionaire Aerofryer, de Smart Aerofryer. En smart is hij zeker. Je kunt hem namelijk koppelen met je mobiele telefoon en vanaf de bank bedienen!

Smart Aerofryer

Vanaf de bank te bedienen, dat klonk mij als muziek in de oren! Hoe chill is het om vanaf de bank of als je nog gezellig zit te kletsen aan tafel met je gasten, je je gerecht kunt laten garen zonder van je plek te komen!? Ideaal toch!?

Gezonder frituren, bakken en braden

De Princess Smart Aerofryer combineert hete, circulerende lucht met de perfecte baktemperatuur zodat je met één apparaat kan frituren, bakken, grillen, braden en roosteren. Door deze High Speed Air Convection Technology heb je geen olie nodig en bereid je je eten vrijwel geurloos. Hij heeft 8 voorgeprogrammeerde bakprogramma’s en je hebt ook de mogelijk om zelf de temperatuur in te stellen van 80˚ tot 200˚ voor het perfecte resultaat. Zo kan je bijvoorbeeld ook gehaktballetjes, afbakbroodjes en quiches bakken in de Smart Aerofryer.

De Smart Aerofryer heeft een vermogen van 1500 Watt en is dankzij zijn grote inhoud van 4,5 liter geschikt om grotere hoeveelheden tegelijk te bereiden. Daarnaast heeft hij ook een warmhoudfunctie. Zodra het programma klaar is krijg je een notificatie op je telefoon en kun je kiezen om het gerecht warm te houden. Handig als je de bank nog niet af wilt komen omdat je midden in je favoriete serie zit of midden in een goed gesprek wat je niet wilt onderbreken.

Smart Aerofryer accessoires

Makkelijk in gebruik

Met de digitale touchdisplay en de HomeWizard Kitchen app maakt Princess het selecteren van de juiste temperatuur en het juiste programma heel eenvoudig. Door de instelbare timer en de overhittingsbeveiliging is de Smart Aerofryer makkelijk en veilig te gebruiken. De uitneembare mand maakt het serveren gemakkelijk en kan in de vaatwasser. Zo wordt het schoonmaken van de Aerofryer een eitje.

Te bedienen vanaf je smartphone

Vanaf je telefoon kun je gemakkelijk de temperatuur, tijd en programma’s instellen voor je gerecht. Er is zelfs de mogelijkheid om vanaf de Princess recepten website, recepten te laden op de Smart Aerofryer. Met 1 klik op de knop heb je dan de juiste instellingen voor het recept dat je gaat maken. Smart hè!?

Smart Aerofryer telefoon

Je eigen programma’s instellen

Naast dat je zelf de temperatuur en tijd kunt instellen heeft de Smart Aerofryer 8 voorgeprogrammeerde bakprogramma’s voor friet, kip, taart, brood, vlees en vis. En 2 programma’s om zelf in te stellen. Handig voor je gebakken havermout ontbijtjes bijvoorbeeld of je favoriete geroosterde groenten.

Hieronder lees je nog even de pluspunten van de Smart Aerofryer op een rijtje:

  • Te bedienen met je Smartphone (vanuit de Homewizard Kitchen App) maar ook manueel met de (draai)knop en het touchscherm
  • Vanuit de App kun je gemakkelijk temperatuur, tijd en programma’s instellen en zelf de warmhoudfunctie selecteren.
  • Ook is er de mogelijkheid om vanaf de Princess recepten website, recepten te laden op de Aerofryer. Met 1 klik op de knop heb je de juiste instellingen voor het recept dat je gaat maken.
  • Er zijn twee persoonlijke programma’s toe te voegen aan de programmering. Extra handig om je favoriete gerechten niet steeds opnieuw in te hoeven stellen of specifieke graden en tijd op te slaan voor bijvoorbeeld voorgebakken frietjes.
  • Wanneer het programma klaar is ontvang je een notificatie op je telefoon en heb je de optie om je gerecht warm te houden. Je hoeft dus niet meer op en neer naar je keuken.
  • De Smart Aerofryer heeft een inhoud van 4,5 L, dus groot genoeg om grotere hoeveelheden tegelijkertijd in te maken.
  • Er is een accessoire set voor de Smart Aerofryer, deze bestaat uit een grill rooster, bakblik, pizza pan, siliconen cupcake vormpjes en een siliconen pan onderzetter. Welke geschikt zijn voor reiniging in de vaatwasser.

Klik hier voor meer specificaties van de Smart Aerofryer.

De toekomst!

Wat denk jij? Is dit de toekomst? Een Aerofryer bedienen vanaf de bank? Ik denk van wel! Vroeger vonden we afstandsbedieningen en mobile telefoons ook overbodig en nu kunnen we niet meer zonder. 😉 Ik ben in ieder geval fan! Naast dat hij super makkelijk in gebruik is heeft hij een mooi design. Hij staat dan ook lekker te pronken in onze nieuwe keuken!

En met een adviesprijs van €129 (wat nagenoeg hetzelfde is als voor een normale airfryer/aerofryer) een mooi cadeau voor de feestdagen.

Mijn ervaring met de Smart Aerofryer

Nadat ik de Smart Aerofryer uitpakte was ik meteen enthousiast. Door zijn stijlvolle uiterlijk misstaat hij niet in onze nieuwe keuken. Daarnaast was het super simpel om hem te koppelen aan mijn telefoon. Je scant de QR code aan de binnenkant van de doos en download de HomeWizard App. Vervolgens zet je de Aerofryer aan door op de ronde knop te drukken en houd de temperatuurknop 5 seconden ingedrukt. Hierdoor verschijnt het Wi-Fi pictogram op de Aerofryer en vervolgens volg je de instructies in de app om je telefoon te koppelen. Eenmaal gekoppeld kun je hem instellen hoe jij wilt. Ook kun je zijn naam veranderen als je wilt. Hoe zou jij hem noemen?

De Smart Aerofryer is daarnaast heel gemakkelijk schoon te maken, iets wat ik een behoorlijk pluspunt vind! De pan kun je er in zijn geheel uit halen en vervolgens het rooster uit de pan halen. Dit maakt het ontzettend makkelijk om de onderdelen te reinigen. En op deze manier blijft de rest van het apparaat ook lekker schoon. Wij hebben ook een airfryer van een ander merk en die is stukken minder makkelijk schoon te maken, wat tot grote ergernis leidt bij ons.

Uiteraard testte wij hem ook uitgebreid uit. We bakten er al (groente)frietjes, oven snacks en gevulde paprika’s in. Maar ook mijn gebakken havermout ontbijtjes. Ik zet dan de avond van te voren de havermout klaar in de Aerofryer, de volgende ochtend kan ik de Aerofryer vanuit bed al aanzetten en is mijn ontbijtje klaar als ik beneden kom. Hoe gaaf is dat?!

Ook maakte ik er deze double chocolate tulband cake mee! Alvast voor de feestdagen. Is het geen plaatje?

Ja, ik ben erg blij met deze nieuwe hulp in de keuken!

Smart Aerofryer tulband cake

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met Princess. Ondanks dat ik de producten gratis ontvang om te proberen deel ik altijd uitsluitend mijn eigen mening. Lees mijn disclaimer voor meer informatie.

Geef een reactie