Close
Pindakaas met aardbeien en kokos!

Pindakaas met aardbeien en kokos!

Wie houd er nu niet van pindakaas? Iedereen toch?! En nu heb ik mijn ultieme favoriete combinatie in een potje gestopt! Namelijk pindakaas met aardbeien en kokos! Een tijdje terug was het dus Nationale pindakaas dag en daagde de Pindakaaswinkel iedereen uit om een unieke combinatie te maken met pindakaas om zo kans te maken op om hun nieuwe ambassadeur te worden. Ik bedacht toen twee creaties maar omdat ik toen te druk was met het afronden van mijn Ebook voor mijn praktijk, was ik te laat om mee te doen. Maar ik had de recepten en foto’s dus nog steeds klaar staan om hier op de blog te delen en die wilde ik jullie natuurlijk niet onthouden.

Vandaag deel ik dan ook mijn ultieme favoriete combi! Pindakaas met kokos is mijn all time favoriete combi maar deze pimp ik in de zomer altijd op met verse aardbeien! Yummy!! En nu heb ik dus een manier gevonden om er het hele jaar door van te kunnen genieten.

Pindakaas met aardbeien en kokos 2

En ik maak het super makkelijk voor je want met al de gezonde pindakazen die tegenwoordig gewoon verkrijgbaar zijn in zowat elke supermarkt, oftewel de pindakazen die voor 100% uit pinda’s bestaan, hoef je de pindakaas dus niet eens zelf te maken.

Dit heb je nodig voor een pot:

  • 1 pot pure pindakaas, liefst ook zonder zout!
  • 1 zakje gevriesdroogde aardbeien, grof of fijn gehakt, afhankelijk van of je van stukjes houd
  • 2-3 EL kokosrasp
  • Optioneel: kokosflakes als extra topping

Zo maak je de pindakaas met aardbeien en kokos:

Meng alle ingrediënten in een schaal (dit gaat makkelijker dan alles in de pot proberen te mengen). En schenk de pindakaas terug in de pot. That’s it!

Enjoy! 😀

Ga jij deze pindakaas met aardbeien en kokos maken? Ik vind het super leuk om jouw creatie te zien! Dus tag mij vooral in je foto of gebruik de hashtag #healthyfoodie_manon als je ze deelt op Facebook en/of Instagram!

Pindakaas met aardbeien en kokos 3

Geef een reactie