Close
Chocolade havermoutkoeken

Chocolade havermoutkoeken

Deze chocolade havermoutkoeken zijn voor de echte chocolade liefhebbers! En dat zijn jullie want op mijn poll op Insta Stories, op de vraag ‘welke van de 2 recepten ik eerst moest delen’, stemden jullie massaal voor deze variant.

Voor de paar stemmers die liever de havermoutkoeken met acai en moerbeien willen, hiervan komt het recept z.s.m. online!

chocolade havermoutkoeken

Een deel van de ingrediënten scoor ik bij KoRo, dé biologische webshop waar ik al een paar jaar met veel tevredenheid mee samenwerk. Jij kunt deze producten met korting kopen als je code HEALTHYMANON gebruikt bij het bestellen. Hiermee krijg je namelijk 5% korting op je gehele bestelling!

Voor 12 koeken heb je nodig:

Zo maak je de chocolade havermoutkoeken :

Verwarm de oven voor op 180 graden en bekleed een bakplaat met bakpapier.

Meng alle ingrediënten en kneed met de hand tot een grote bal. Verdeel in 12 stukken en druk ze plat op de bakplaat tot een dikte van +/- 1 cm. Bak de koeken 20-25 minuten.

Houd ze in de gaten dat ze niet te donker worden. Laat ze afkoelen in de oven, hierdoor worden extra krokant van buiten.

Enjoy! 😀

Liefs Manon wortel

Ga jij deze chocolade havermoutkoeken maken? Ik vind het super leuk om jouw creatie te zien! Dus tag mij vooral in je foto of gebruik de hashtag #healthyfoodie_manon als je ze deelt op Facebook en/of Instagram!

chocolade havermoutkoeken

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met KoRo. Ondanks dat ik de producten gratis ontvang deel ik altijd uitsluitend mijn eigen mening. Lees mijn disclaimer voor meer informatie.

Geef een reactie