Close
Pindakaas met pure chocolade en zoute pretzels!

Pindakaas met pure chocolade en zoute pretzels!

Zoals ik gisteren al vertelde bedacht ik twee combinaties en de tweede combinatie is deze pindakaas met pure chocolade en zoute pretzels! Een iets hartigere combinatie dan die met aardbeien en kokos maar bijna net zo lekker! Of misschien vind jij deze wel lekkerder. Laat je het me weten welke jouw favoriet is?

Pindakaas met pure chocolade en zoute pretzels 2

En ik maak het super makkelijk voor je want met al de gezonde pindakazen die tegenwoordig gewoon verkrijgbaar zijn in zowat elke supermarkt, oftewel de pindakazen die voor 100% uit pinda’s bestaan, hoef je de pindakaas dus niet eens zelf te maken.

Dit heb je nodig voor een pot:

  • 1 pot pure pindakaas, liefst ook zonder zout!
  • 20-25 gram pure chocolade 70% of hoger, in kleine blokjes gesneden
  • 8-10 zoute pretzels, grof gehakt

Zo maak je de pindakaas met aardbeien en kokos:

Meng alle ingrediënten in een schaal (dit gaat makkelijker dan alles in de pot proberen te mengen). En schenk de pindakaas terug in de pot. That’s it!

Enjoy! 😀

Ga jij deze pindakaas met pure chocolade en zoute pretzels maken? Ik vind het super leuk om jouw creatie te zien! Dus tag mij vooral in je foto of gebruik de hashtag #healthyfoodie_manon als je ze deelt op Facebook en/of Instagram!

Pindakaas met pure chocolade en zoute pretzels 3

2 thoughts on “Pindakaas met pure chocolade en zoute pretzels!

  1. Oh mijn God! Manon, wat doe je me weer aan?! Dit ziet er zooo lekker uit en ik kan de smaak al helemaal proeven. Ik ga deze sowieso eens maken, maar eerst pretzels gaan kopen 🙂 !

    1. Haha jaaaa dit is ook echt een goeie combi voor jou! alvast smakelijk Babe!

Geef een reactie