Close
10 best bekeken recepten van 2018

10 best bekeken recepten van 2018

Wat vliegt de tijd weer! Nog niet zo lang geleden keken we uit naar kerst en nu lijkt dat allemaal al weer zover achter ons en zitten we alweer halverwege januari 2019! Hoogste tijd dus weer voor een mooie terugblik op het afgelopen jaar! En ik deel dan ook graag de 10 best bekeken recepten van 2018 met je!

de 10 best bekeken recepten van 2018

Voor mijn blog was 2018 echt een ongelofelijk mooi jaar! Het aantal bezoekers is t.o.v. 2017 bijna verviervoudigd! Ik vind dat echt niet te bevatten! Bijna 200.000 bezoekers! Jeetje! En ondanks dat mijn blog hiermee echt niet zo groot is als die van anderen foodbloggers, toch ben ik hier rete trots op!!! En ik vind het super leuk om te zien wat ji graag bekijkt op de blog. Het is dan ook weer een mooi lijstje geworden dit keer!

Ook dit jaar staan er weer een aantal recepten tussen die het jaar ervoor ook in de 10 best bekeken recepten van 2017 voorbij kwamen en zelfs in de 10 best bekeken recepten van 2016! De afgelopen 2 jaar stond zelfs hetzelfde recept op nummer 1. Ik kan je vast verklappen dat er dit jaar een ander recept op nummer 1 staat en dat de oude nummer 1 wel in het lijstje staat maar een aantal plekjes is gezakt. En ik vind de nummer 1 dan ook erg verrassend want het is deze keer dus geen zoet recept. Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan snel de 10 best bekeken recepten van 2018!

Staat jouw favoriete recept van mij in deze top 10? Laat je het me weten in een reactie hieronder? Vind ik leuk!!

Daar gaan we dan!

Paprika pompoensoepje 1

10. Paprika pompoensoepje!

Op nummer 10 een lekker en vooral ook heel simpel paprika pompoensoepje. En zoals je weet ben ik gek op soep! Elke week maak ik dan ook een grote pan soep waar ik vervolgens de rest van de week van geniet tijdens de lunch en soms diner om op deze manier lekker veel (extra) groenten binnen te krijgen. De combinatie van paprika met pompoen is wat mij betreft echt een match made in soup heaven en staat dan ook regelmatig hier op het menu! Vandaag nog zelfs!

Mini bananenbroodje met blauwe bessen 3

9. Mini bananenbroodje met blauwe bessen

Dit mini bananenbroodje met blauwe bessen is een receptje uit januari 2016 wat nu dus in de top 10 van 2018 staat. En dat terwijl het de voorgaande jaren nog niet eens in de buurt kwam van de top 10. Bizar hè! Ik stond er ook van te kijken maar toch is dit recept een hot topic op de blog! En eerlijk gezegd snap ik het ook wel gewoon want het is ook verdomd lekker! Afgelopen weekend bakte ik zelfs nog 2 van dit soort mini bananenbroodjes en at deze lekker 2 dagen als ontbijt. Tip; bak ze in de airfryer dan zijn ze in een kwartiertje klaar!

Havermout appeltaartje met hazelnoten en amandelen 1

8. Havermout appeltaartje met hazelnoten en amandelen!

Nog zo’n fijn receptje uit de oude doos! Je ziet het ook wel aan de foto’s haha maar blijkbaar vind jij dit helemaal niet zo boeiend want ook dit oude receptje voor een havermout appeltaartje met hazelnoten en amandelen, uit april 2015, staat nu ineens in de top 10! En ook dit yummy ontbijttaartje kun je zowel in de oven als in de airfryer bakken.

bosbessen griekse yoghurt bites 1

7. Bosbessen Griekse yoghurt bites

Dit recept voor bosbessen Griekse yoghurt bites 10 best bekeken recepten van 2016 zagen we ook al in de top voorbij komen. Toen nog op nummer 6, inmiddels na een jaar niet in de top 10 te hebben gestaan, nu dus terug in de lijst op nummer 7! Jij houd van taart, dat is mij inmiddels wel duidelijk!

snelle romige preisoep 3

6. Snelle romige preisoep

Het is taart of soep wat in de smaak valt! Zal ik vanaf nu alleen nog maar recepten in deze 2 categorieën gaan posten? Hihi nee natuurlijk ga ik dat niet doen! Deze snelle romige preisoep staat weer in de top 10 dit jaar, maar wel een plekje lager dan vorig jaar. Desalniettemin, een heerlijk soepje! Heb jij hem al eens gemaakt?

gezonde appelflap1

5. Gezonde appelflappen

Ja deze gezonde appelflappen konden natuurlijk niet in deze top 10 ontbreken! Ze worden dan ook massaal gemaakt en tja, het is dan ook echt wel (al zeg ik het zelf) grandioos lekker recept! En ook nog eens super snel en gemakkelijk te maken! En ik krijg nog geregeld foto’s doorgestuurd van fans. Heb jij ze ook al eens gemaakt?

Gebakken havermout met pindakaas en walnoten 3

4. Gebakken havermout met pindakaas en walnoten

Mmm… dit is wel zo’n lekker receptje! En dat vind jij ook want dankzij jou komt dit recept voor gebakken havermout met pindakaas en banaan nieuw binnen in de lijst en wel direct op nummer 4! Dit was ook het recept wat mij een finale plekje bezorgde bij de Foodblog awards van 2018! Helaas won ik uiteindelijk niet maar ik be hoe dan ook trots dat ik voor de tweede keer in de finale mocht staan! Dankjewel nog voor jouw stem! Zonder jou was het mij niet gelukt om ook maar genomineerd te mogen zijn!

Mini Griekse yoghurt citroen taartjes 2

3. Mini Griekse yoghurt citroen taartjes

En dan zijn we alweer aangekomen tot de top 3 van deze lijst. En op nummer 3 de nummer 1 van de voorgaande jaren, de mini Griekse yoghurt citroen taartjes! Ze blijven ook wel super schattig en stiekem ben ik best trots dat een receptje van het eerste uur drie jaar later nog steeds in de top 10 van best bekeken recepten staat! En jij moet ze nu dan onderhand ook wel een keer gemaakt hebben, of niet?!Gezond appelkruimel ontbijtje3

2. Gezond appelkruimel ontbijtje

En net als vorig jaar staat dit overheerlijke gezonde appelkruimel ontbijtje op nummer 2! Tja, wie houd er nu niet van warm appelgebak? Helemaal als ontbijt! Het is dan ook hier nog altijd een dikke favoriet, vooral tijdens de koudere maanden van het jaar. En bij jou dus ook nog steeds!

kruidige wortel puntpaprika soep 1

1. Kruidige wortel puntpaprika soep

Zoals ik al zei is de nummer 1 deze keer geen zoet recept maar een heerlijke hartige soep! En wel een van mijn favoriete soepjes ook kan ik je vertellen, de kruidige wortel puntpaprikasoep! Super leuk vind ik het dan ook om te zien dat jij net zo gek bent op soep als ik! En dus zelfs nog gekker dan op taart! Ik ga dan ook maar weer eens snel aan de slag voor een nieuw soeprecept voor op de blog!

Dat was hem al weer! Staat jouw favoriete recept van mij er ook tussen? Laat je het me weten in een reactie hieronder? Ik ben heel benieuwd wat jouw favoriete recept is van mij! 😀

Nieuwsgierig naar de top 10 van 2016 en 2017? je bekijkt ze hier!

Geef een reactie