Close
Choco crispie reepjes!

Choco crispie reepjes!

Deze choco crispie reepjes doen me denken aan die rice crispie repen van Kellogs. Alleen zijn deze choco crispie reepjes vele malen gezonder!

Ze zijn namelijk glutenvrij, eiwitrijk én suikervrij! En je hebt slechts 5 ingrediënten nodig om ze te maken. Het hoofdingrediënt zijn de krokante soja crispies met cacao van KoRo. Zoals je inmiddels weet ben ik giga fan van de producten van KoRo. Elke maand mag ik een aantal producten kiezen uit hun geweldige assortiment van nagenoeg allemaal biologische producten. Bij mijn eerste recept wat ik maakte met de goddelijke hazelnotenmousse van KoRo vertel ik je alles over deze geweldige nieuwe online shop. En met de code MANON krijg je ook nog eens 5% korting op je bestelling.

choco crispie reepjes

Voor 9 reepjes heb je nodig:

Zo maak je de choco crispie reepjes:

Doe de soja crispies in een kom en smelt in een pannetje de kokosolie met de pindakaas en syrup gold. Meng tot een egaal mengsel en voeg eventueel de kaneel toe.

Schenk dit rustig door de soja crispies heen en meng alles goed door elkaar. Verdeel het mengsel over een siliconen (muffin) vorm, vul de vormpjes voor drie kwart en druk goed aan met een lepel. Zet de vorm in de koelkast en laat tenminste 4 uur opstijven.

Smelt de chocolade au bain marie. Haal de reepjes uit hun vorm en dook de onderkant in de chocolade. Leg ze op een bord of snijplankje met een stuk bakpapier erop. Drizzle er vervolgens nog wat chocolade overheen en zet ze terug in de koelkast. Laat ze tenminste 2 uur in de koelkast tot de chocolade hard is geworden. Bewaar de choco crispie reepjes in de koelkast of vriezer. Eet ze meteen vanuit de koelkast want zodra ze warmer worden vallen ze uit elkaar. Maar geloof me, daar zul je geen moeite mee hebben! 😉

Enjoy! 😀

Liefs Manon kers

Ga jij deze choco crispie reepjes maken? Ik vind het super leuk om jouw creatie te zien! Dus tag mij vooral in je foto of gebruik de hashtag #healthyfoodie_manon als je ze deelt op Facebook en/of Instagram!

choco crispie reepjes KoRo

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met KoRo. Ondanks dat ik de producten gratis ontvang om te proberen deel ik altijd uitsluitend mijn eigen mening. Lees mijn disclaimer voor meer informatie.

Geef een reactie