Close
REVIEW Boxbites + WIN ACTIE!

REVIEW Boxbites + WIN ACTIE!

Lekkere maar vooral ook gezonde snacks, die je echt de nodige energie geven om de dag door te komen, daar wil je elke dag wel van kunnen genieten. Toch? Maar elke dag het zelfde daar zit je ook niet echt op te wachten. Variatie is belangrijk en daar houd je het ook langer mee vol om gezonde keuzes te blijven maken.

Met de snacks van Boxbites wordt die keuze een stuk gemakkelijker gemaakt. De snacks kiezen zij namelijk voor je uit! En ik mocht er een aantal testen! En dat vond ik uiteraard helemáál niet vervelend! 😀

wp-1477404096122.jpg

Wie zijn ze?

Het team van Boxbites bestaat uit 3 gepassioneerde jonge mensen met een grote liefde voor een happy en healthy lifestyle genaamd: Lynn, Anouk en Mark. Samen zorgen zij ervoor dat jij elke 2 of 4 weken een unieke box thuis gestuurd krijgt met zorgvuldig uitgekozen gezonde tussendoortjes.

57 gezonde tussendoortjes

Ze hebben maar liefst 57 verschillende gezonde tussendoortjes dus daar zit ongetwijfeld wat tussen wat je lekker vind. En ze zorgen er voor dat elke box zo gevarieerd mogelijk én naar jouw smaak geleverd wordt. Je kunt namelijk jouw voorkeur aangeven zodat je zeker weet dat je alleen maar snacks krijgt die jij lekker vind.

Abonnement of losse box

Elke box bevat maar liefst 18 gezonde tussendoortjes en je kunt er voor kiezen om deze eens per 2 weken of per 4 weken te laten bezorgen. Een losse box bestellen kan uiteraard ook. Zo kun je het eerst een keer proberen of een box aan iemand cadeau doen. En omdat de boxen gewoon door de brievenbus passen, hoef je er niet voor thuis te blijven. Handig toch? De verzendkosten zijn binnen Nederland gratis.

Daarnaast zijn de abonnementen heel flexibel. Je kunt je abonnement namelijk op ieder moment aanpassen, pauzeren of stopzetten.

Allergenen en ingrediënten

Op de site van Boxbites staan van alle tussendoortjes de ingrediënten en allergenen informatie vermeld. Je kunt dus van te voren kijken welke je wel en niet zou mogen eten als je een allergie hebt. En zo kun je daarna zelf aangeven welke je dus wel en niet wilt ontvangen.

Wat vond ik van de boxbites?

Mijn favoriete meest snack was de Roobar, Mulberry vanille. Deze smaakte echt precies hetzelfde als wanneer je hem zelf zou maken. En dat kan want het enige wat erin zit zijn dadels, cashewnoten, moerbeibessen en vanille. Hij is heerlijk zoet zonder toegevoegd suiker. Deze ga ik ook zeker een keer (na)maken. Yumm!

img_20161011_151912.jpg

Ditzelfde geldt eigenlijk voor de Rude Health, the Peanut. Je proeft gewoon dat het een puur natuurlijke reep is. Zo een die je zelf gemaakt zou kunnen hebben. En ook deze bevat verder geen toegevoegd suiker. Top dus!

img_20161011_152154.jpg

De Nakd bakewell tart. Hij bevat maar 4 ingrediënten, dadels, cashews en rozijnen en wat natuurlijke smaakstof. Ik vond hem lekker alleen vind ik dat hij, door de smaakstof, iets kunstmatig smaakt. Ik bedoel, hoe krijg je een natuurlijke smaakstof van een gebakken taart? Ik vind het bij zulk soort smaakstofjes toch snel kunstmatig smaken.

wp-1477052928915.jpg

De Scrummies, strawberry flavoured dried cranberries and raisins. Hierbij begrijp ik de gedachtegang niet helemaal. Gedroogde cranberries en rozijnen zijn van zichzelf al zoet van smaak. Waarom daar een smaakje aan toevoegen? Ik vind dat persoonlijk nogal overbodig. Maar misschien wel leuk voor de kids.

img_20161011_152313-1.jpg

Muesli-achtige repen vind ik altijd erg lekker maar ik ben altijd een beetje huiverig voor de suikers. Deze van Taste of Nature in de smaak Orange bevat wel wat toegevoegd suiker in de vorm van agave en rijstsiroop maar is niet extreem zoet. Ik vond de toevoeging van sinaasappel wel lekker verfrissend. Voor zo af en toe dan ook gewoon lekker.

img_20161011_152102.jpg

De reep van Madegood, Almond Apricot vond ik erg lekker. Je hebt echt iets te kauwen en daar houd ik wel van. Hieraan is verder ook geen suiker toegevoegd dus dat is ook een dikke plus!

wp-1477052532145.jpg

En last but not least een zakje Justnuts. Een combinatie van hazelnoten, kokos flakes en rozijnen. Daar kan weinig op aan te merken zijn als je het mij vraagt. Lekker uit het vuistje of over een bakje (soja) yoghurt. Altijd lekker!

img_20161011_152410-1.jpg

Nieuwsbrief en korting

Boxbites heeft ook een nieuwsbrief. Hierin staat altijd al het belangrijkste nieuws en de beste acties om van te smullen. Ook vragen ze je in de nieuwsbrief regelmatig naar je mening, zodat ook jij kunt helpen om BoxBites beter te maken. En schrijf je je nu in dan ontvang je ook nog eens €5 korting op je eerste box! Je kunt je hier inschrijven.

Win actie!

Ik mocht testen en een van jullie ook! Ik mag namelijk 1 test box met 6 á 7 gezonde tussendoortjes verloten onder mijn volgers! Zo kun je zelf alvast wat heerlijke tussendoortjes testen.

Wat moet je doen om kans te maken?

1. Volg/like Healthyfoodie Manon en Boxbites op Facebook en/of Instagram
2. Deel dit bericht OPENBAAR met al je vrienden en familie op Facebook en/of Instagram
3. Laat hieronder weten wat jouw favoriete snack momentje is.

De actie loopt tot en met vrijdag 11 november 12 uur. Vrijdag om 18 uur maak ik de winnaar bekend.

wp-1477405315690.jpg

 

 

 

Geef een reactie