Close

Ontbijttas van Natalie’s Keuken en Eefsfood!

Een paar weken geleden deed ik op Instagram mee met een win actie van Natalie’s Keuken en Eefsfood. Ze verloten een ontbijttas gevuld met de ingrediënten voor 3 lekkere gezonde ontbijtjes. Je kon mee doen door iemand te taggen die volgens jou de ontbijttas verdiende en ik tagde mijn vriendin Eefje. Omdat ze eindelijk, na 2 jaar thuis te hebben gezeten, een super leuke baan heeft gevonden. Je kunt je voorstellen dat na 2 jaar een fulltime baan weer even wennen is en ook zwaar is, mede doordat ze ook vaak alleen in de winkel staat. Reden te meer dus dat ze die ontbijttas dubbel en dwars verdiende! En gelukkig vonden Natalie en Eef dit ook!

We wonnen de tas en ik beloofde er een foto verslagje bij te maken terwijl we de receptjes maakten.

ontbijttas fotoverslag (6)

In de tas zaten de ingrediënten voor 3 verschillende ontbijtjes.

  1. Granola, deze was al door de dames gemaakt
  2. Havermout muffins
  3. Havermout crackers

Alle ingrediënten waren al afgewogen dus we hoefden alleen nog enkele ingrediënten, als eieren, boter of melk, zelf toe te voegen.

Aan de slag!

ontbijttas fotoverslag (4)

We begonnen met de crackers. Deze waren erg makkelijk te maken en ook erg lekker! Wel zouden Eef en ik er een volgende keer wat kruiden aan toe voegen. Bijvoorbeeld rozemarijn of tijm. Verder zijn ze echt heel erg lekker én makkelijk te maken. Wil jij ze nu ook een keer maken, het recept vind je op Natalie’s website.

ontbijttas fotoverslag (5)

Daarna begonnen we aan de muffins. Helaas zijn deze niet zo mooi geworden om er foto’s van te maken.. Haha!

De papieren muffin vormpjes waren door het versturen een beetje plat geworden en Eefje heeft geen muffin bakvorm dus bleven de muffins erg plat. Het recept, wat uitgeschreven stond in het boekje wat erbij zat, was ook niet helemaal compleet. Er stond namelijk niet bij hoeveel amandelmelk nodig was. Het recept voor de muffins konden we helaas ook niet op de site van Eefsfood of Natalie’s Keuken terug vinden. Dus gokte we er op dat het 100 ml moest zijn. Hierdoor was het beslag wellicht wat te dun geworden. Maar de smaak was er zeker niet minder om!

Al met al was een geslaagde middag. We hebben gelachen en gesmuld en dat is uiteindelijk het belangrijkste! 😀

Ik zal de crackers zeker binnenkort nog eens maken op mijn eigen manier en daar het recept dan ook van posten.

In de tussentijd raad ik jullie zeker aan om eens een kijkje te nemen op de site van Natalie’s Keuken en Eefsfood. Beide dames hebben een erg leuke site vol heerlijke receptjes! Zowel gezond als wat minder gezond.

ontbijttas fotoverslag (9)

Geef een reactie