Close
Review: Juice Junkies + KORTINGSCODE ÉN WIN ACTIE!

Review: Juice Junkies + KORTINGSCODE ÉN WIN ACTIE!

Een mix voor een heerlijke smoothie zonder dat je er zelf iets voor hoeft te doen. Hoe geweldig klinkt dat?! Ik mocht het uittesten én ook nog eens wat weg gaan geven! Heb ik je nu nieuwsgierig gemaakt? Lees dan snel verder!

Juice Junkies

Ben jij gek op smoothies, maar vind je het ook zo’n gedoe om eerst langs de groenteboer te gaan, vervolgens alles te wassen, te schillen, in stukjes te snijden en dan ook nog eens met je vieze handen de blender aan te zetten? Of wil jij graag gezonder leven en meer vitamines binnen krijgen, maar heb je maar weinig tijd? Dan zijn de zakjes met diepgevroren IQF (Individual Quick Frozen) kwaliteit groenten en fruit van Juice Junkies de ultieme oplossing voor jou!

DIEPGEVROREN SMOOTHIES

In de diepgevroren Juice Junkies zakjes vind je een mix van fruit, fruit en groenten of voor de echte healthy freaks een mix van fruit, groenten, whey protein en superzaden. De diepgevroren groenten en/of fruit mixen wordt geleverd in individuele zakjes van 140 gram. Wat een perfecte hoeveelheid is voor een snel ontbijt of makkelijk tussendoortje.

review juice junkies2

Kant en klaar

Niets is makkelijker en fijner als iets wat kant en klaar is. Maar over het algemeen zijn kant en klare producten niet echt gezond. Een smoothie uiteraard wel en dat je deze binnen een paar seconden klaar kunt hebben is natuurlijk een luxe!

Hier nog even alle voordelen voor je op een rijtje!

 • Vers gesneden fruit en/of groenten
 • BIO fruit en groenten
 • IQF bevroren waardoor optimaal behoudt van smaak, structuur en voedingsstoffen
 • Ready to blend, zelf geen werk meer, gewoon het zakje in de blender met je sap
 • Klaar in 30 a 40 seconden
 • Geen rommel meer, geen afval meer
 • 140 gr per zakje, de perfecte portie voor 1 smoothie, dus geen verspilling meer
 • Ook geen onnodig plaatsverlies in je vriesvak, de zakjes zijn klein en compact
 • Je kan je bestelling zelf samenstellen dus variatie van smoothie smaken
 • Met de koelwagen aan je deur geleverd dus geen gesleep meer met boodschappen
 • Op een levermoment door jou gekozen, in de ochtend, in de namiddag of ’s avonds met een melding via een tekstbericht een uur voor de levering dus thuis zitten wachten is niet nodig
 • de smoothie recepten zijn samengesteld door kenners die al jarenlang in het vak zitten dus gegarandeerd top combinaties

En naast dat je met de zakjes smoothies kunt maken, kun je ook (bananen)ijs van maken! Ik deed dit door wat extra bevroren fruit of een banaan en een beetje water toe te voegen. Even mixen en smullen maar!

9 Verschillende smaken

En de smoothies zijn in maar liefst 9 verschillende smaken te bestellen. Kun je niet kiezen? Je kunt ook een smoothiebox bestellen met alle 9 smaken om ze allemaal eens te proberen. Check dus vooral even de website om alle smaken te bekijken.

review juice junkies3

Win actie!

Ik mag maar liefst 2 pakketten met alle 9 smaken smoothies weg gaan geven! Er zal 1 pakketje verloot worden via Facebook en 1 via instagram. Maar je kunt natuurlijk via beide kanalen mee doen voor extra kans! Wat moet je doen om kans te maken op 1 van de 2 pakketjes?

 1. Uiteraard volg je Healthyfoodie Manon & Juice Junkies op Facebook en/of Instagram
 2. Laat onder het bericht op Facebook en/of Instagram weten waarom jij een smoothie pakket wilt winnen
 3. Tag 3 vriend(inn)en die ook wel zo’n pakket zouden willen winnen

De win actie loopt van maandag 25 september t/m vrijdag 29 september 18 uur. Zaterdag 30 september worden de winnaars bekend gemaakt. Succes!

Liever meteen proberen?

Wil je niet wachten of je gewonnen hebt maar gewoon meteen de smoothie zakjes gaan proberen?

Om jou kennis te laten maken met het gemak van Juice Junkies mag ik je ook een kortingscode aanbieden! Met de kortingscode: MANONLOVESSMOOTHIES krijg je 20% korting op je bestelling! Deze kortingscode is geldig t/m 31 oktober 2017.

Geef een reactie