Close
Zoete pizza met rode kool, appel en geitenkaas

Zoete pizza met rode kool, appel en geitenkaas

De pizza met spicy Mister Kitchen’s spread en rode kool viel zo goed in de smaak dat ik nog een andere versie wilde maken. En wel een zoete variant! En ja, deze zoete pizza met rode kool, appel en geitenkaas is ook echt om je vingers bij af te likken!

Uiteraard gebruikte ik een pizzabodem van Magioni. Deze keer gebruikte ik de klassieker, de bloemkoolbodem al is dat op de foto misschien niet helemaal goed te zien omdat ik de pizza iets te lang in de oven had gelaten dan de bedoeling was. Ja ook hier gaat wel eens wat mis hoor! Gelukkig is hij niet verbrand en kon ik hem nog opeten. Het zou een eeuwige zonde zijn geweest als ik hem weg had moeten gooien!

Heb jij al eens een pizza gemaakt met rode kool? Let me know if you did! Ik ben heel benieuwd naar jouw creatie! Zo niet dan daag ik je uit om het eens te proberen! Ik vind het echt een top combi!

Voor 2 personen heb je nodig:

  • 1 pak bloemkoolbodems van Magioni
  • 5-6 plakjes zachte geitenkaas met honing, ik gebruik ze van Bettine
  • 1/2 zakje voorgesneden rode kool
  • 1 Elstar appel, in kleine stukjes
  • 2 EL pijnboompitten

Zo maak je de zoete pizza met rode kool, appel en geitenkaas:

Verwarm de oven voor op 220 graden.

Smeer per bodem 2 plakjes geitenkaas uit over de bodem, verdeel de rode kool en appelstukjes erover. Verkruimel de resterende geitenkaas erboven en bestrooi met de pijnboompitten.

Bak de pizza’s in 14-16 minuten af.

Enjoy! 😀

Ga jij deze zoete pizza met rode kool, appel en geitenkaas maken? Ik vind het super leuk om jouw creatie te zien! Dus tag mij vooral in je foto of gebruik de hashtag #healthyfoodie_manon als je ze deelt op Facebook en/of Instagram!


2 thoughts on “Zoete pizza met rode kool, appel en geitenkaas

Geef een reactie