Close
Pizza met spicy Mister Kitchen’s spread en rode kool!

Pizza met spicy Mister Kitchen’s spread en rode kool!

Oooo Magioni! Wat houd ik toch van deze fijne pizzabodems! Als groot liefhebber van pizza’s ben ik mijn naamgenoot Manon van Essen, dan ook enorm dankbaar dat zij deze gezonde pizzabodems op de markt heeft gebracht! En deze keer werd ik uitgedaagd om zelf een unieke creatie te bedenken en zo ontstond deze pizza met spicy Mister Kitchen’s spread en rode kool!

Zoals ik al zei ben ik mijn naamgenootje ontzettend dankbaar want dankzij deze gezonde pizzabodems kan ik mijn pizzaverslaving hoog houden zonder enig schuldgevoel. Heerlijk!!! Wie wil er nu niet lke dag pizza kunnen eten? Ik wel hoor!

En deze keer kreeg ik een pakket opgestuurd zonder receptenboekje en dus mocht ik zelf een mooie creatie verzinnen. Dat vind ik natuurlijk alleen maar leuk! Zeker aangezien ik niet zo goed ben in het volgen van andermans recepten. 😉

Hoe unieker hoe beter en niets is te gek, gaven ze aan en dus liet ik mijn hersenpan even flink kraken. Omdat ik van lekker veel kleur houd, wilde ik mijn creatie wel echt van het bord af laten knallen en bedacht ik om iets met rode kool te gaan doen. Out of my comfort zone want dat had ik nog nooit op een pizza gedaan! Dat pakte verrassend lekker uit! Mede dankzij de spicy groentenspread van Mister Kitchen die ik in plaats van tomatensaus op de pizza smeerde. Een vriendin van me at gezellig mee en die vond hem ook super lekker! Durf jij deze combi aan?

Pizza met spicy Mister Kitchen's spread en rode kool 2

Voor 2 personen heb je nodig:

  • 1 pak pompoenbodems van Magioni
  • Mis­ter Kit­chen’s V-Spread chi­li pa­pri­ka
  • 1/2 zakje voorgesneden rode kool
  • prei, ook kant en klaar gesneden om het lekker makkelijk te houden
  • Mozzarella
  • knoflookpoeder en peper
  • rucola, optioneel om je pizza mee af te toppen

Zo maak je de pizza met spicy Mister Kitchen’s spread en rode kool:

Verwarm de oven voor op 220 graden.

Besmeer de bodems met een laagje V-spread en bestrooi met wat knoflookpoeder en peper naar smaak. Verdeel de rode kool en prei over de bodems en scheur de mozzarella in stukken en verdeel deze over de 2 bodems.

Bak de pizza’s in 15-18 minuten af. Top ze eventueel af met wat rucola.

Enjoy! 😀

Ga jij deze pizza met spicy Mister Kitchen’s spread en rode kool maken? Ik ben heel benieuwd wat je ervan vind! Tag je mij in je foto op social media? Of gebruik de hashtag #healthyfoodie_manon, dan kan ikj e foto ook zien!

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met Magioni. Ondanks dat ik de producten van Magioni opgestuurd heb gekregen om te gebruiken deel ik altijd uitsluitend mijn eigen mening. Lees mijn disclaimer voor meer informatie.

Geef een reactie