Close
3 mymuesli mueslirepen GRATIS bij je bestelling!

3 mymuesli mueslirepen GRATIS bij je bestelling!

Mymuesli heeft iets nieuws! En dat is uiteraard weer iets heel erg lekkers! Want wie is er nu niet gek op een lekkere mueslireep? Ik wel in ieder geval! En je krijgt nu 3 mueslirepen GRATIS bij je bestelling!

mueslirepen 3

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met mymuesli. Ondanks dat ik mymuesli gratis gekregen heb om te testen deel ik altijd uitsluitend mijn eigen mening. Lees mijn disclaimer voor meer informatie over reviews.

De perfecte mueslireep

Volgens mymuesli bevat perfecte mueslireep alleen natuurlijke ingrediënten en mag hij niet droog zijn – én hij moet minimaal zo lekker zijn als jouw lievelingsmuesli. En als je de muesli’s van mymuesli kent dan kunnen de mueslirepen niet anders dan een succes zijn! Uiteraard zijn de repen 100% biologisch, helemaal zonder kunstmatige smaakstoffen en conserveringsmiddelen én ze zijn ook nog eens lactosevrij! Dat vind ik dan weer erg fijn. 🙂

De mueslirepen zijn verpakt in een doorzichtige folie en een doosje dat voor 25% uit grasvezels bestaat. Dat vermindert het CO2- en waterverbruik tijdens de productie en maakt het doosje biologisch afbreekbaar.

En de mueslirepen zijn verkrijgbaar in 3 heerlijke smaken; Paleo Kokos, Superfruit en Cranberry Pistache.

En je krijgt nu alle 3 de smaken GRATIS bij je bestelling vanaf €10 zodat jij kunt gaan testen welke jouw favoriet is! Mijn favoriet? Ik kan eigenlijk niet kiezen! Welke wordt jouw favoriet?

Claim je GRATIS mymuesli mueslirepen hier!

 

mueslirepen 2

Geef een reactie