Close
De gemaksbox van Boerschappen + kortingscode!

De gemaksbox van Boerschappen + kortingscode!

Boerschappen introduceert een nieuwe maaltijdbox, de gemaksbox! Een box gevuld met heerlijke verse producten  van lokale boeren met verrassende recepten voor het hele gezin.

Boerschappen in het kort

Bij Boerschappen doen ze het écht anders dan alle andere maaltijdboxen. Ze kiezen naast het gemak, verrassende recepten, verse producten die écht duurzaam geteeld worden ook voor een eerlijke prijs voor de boeren. Binnen 12 uur staan de producten van de boerderij op je aanrecht, inclusief super toffe recepten van de Boerschappen chefs. Ze bezorgen landelijk of je haalt zelf je box op bij een van de 17 ophaalpunten. Handig toch?

Ze willen je heel graag hun film laten zien, die maar 1.32 minuten duurt. Dan snap je meteen waar ze mee bezig zijn en waarom de boxen zo bijzonder zijn. Klik hier om hem te bekijken.

de gemaksbox van Boerschappende gemaksbox van Boerschappen

De gemaksbox

De gemaksbox bevat 3 verrassende recepten die binnen 25 minuten op tafel staan. Ideaal dus als je het druk hebt! Met de gemaksbox eet je lekker gevarieerd want de box bevat namelijk: één keer vlees, één keer vis en één keer vega. De maaltijden worden compleet geleverd inclusief alle kruiden. Het enige wat je zelf eventueel nog toe hoeft te voegen is wat olie of boter, peper en zout.

De box is te bestellen voor 2, 3, 4, 5 of 6 personen en wordt door heel Nederland dagvers bezorgd. Daarnaast is de box heel flexibel en wekelijks opzegbaar. Je zit dus helemaal nergens aan vast. En wil je een keer een andere box proberen dan is dat gewoon mogelijk. Je past het heel gemakkelijk aan in je eigen Boerschappen omgeving op de website.

de gemaksbox van Boerschappende gemaksbox van Boerschappen

Korting!

Ik mag je maar liefst €9 korting geven op jouw eerste box! Deze korting geldt op de gemaksbox maar ook op de andere maaltijdboxen van Boerschappen. Vul bij het bestellen van de box naar keuze de kortingscode ‘healthyfoodie‘ in en je korting wordt meteen verrekend. Neem snel een kijkje op de website en bestel jouw box naar keuze nu met €9 korting!

Naast de gemaks box kun je ook kiezen voor de compleet box, de oogst box, de vegan box of de vangst box.

Ik heb de vegan box al besteld zodat ik na mijn vakantie lekker gezond van start kan zonder meteen weer na te hoeven denken wat ik ga koken en kijk er nu al naar uit!

Bestel je box aar keuze hier! En vergeet niet om de kortingscode ‘healthyfoodie’ in te vullen!

Alvast veel kookplezier!

de gemaksbox van Boerschappen

Geef een reactie