Close
De Veganbox | KORTINGSCODE

De Veganbox | KORTINGSCODE

Ik vind het heel fijn om na een vakantie de nieuwe week te starten met een maaltijdbox. Deze keer probeerde ik de Veganbox uit. Of deze mij bevallen is lees je nu in deze blog én je vindt er ook een leuke kortingscode!

Zoals je weet bestel ik regelmatig een maaltijdbox. Ik vind het ideaal als ik minder inspiratie heb of als ik drukke weken heb. Na een vakantie vind ik het ook altijd fijn om de nieuwe week te beginnen met een maaltijdbox om weer terug in het ritme te komen. Ik wissel wel geregeld af omdat er zoveel keus is en onlangs probeerde ik veganbox.nl.

de Veganbox

de veganbox

Bij Veganbox kan je wekelijks kiezen uit 6 veganistische gerechten. Je ontvangt van vervolgens alle bijbehorende ingrediënten en handige receptenkaarten, zo houd je niks over en hoef je niet naar de supermarkt.

En wist je dat veganisten gemiddeld 3,6 jaar langer leven? Mensen die regelmatig veganistisch eten hebben gemiddeld een lagere bloeddruk, minder kans op hart- en vaatziekten en minder overgewicht.

Biologisch

De producten in de Veganbox zijn grotendeels biologisch. Lokale, biologische en seizoensgebonden producten zorgen voor minder CO2 en afvalstoffen. Wist je dat vier dagen per week veganistisch eten evenveel bespaart als drie maanden geen auto rijden voor een gezin van vier?

Naast dat zoveel mogelijk producten in de Veganbox biologisch zijn, gebruiken ze ook zo min mogelijk plastic en verpakkingsmateriaal. 

de Veganbox

Pauzeren kan elke week

Bij het bestellen van de Veganbox maak je automatisch een account aan waar je je Veganboxen kunt beheren. Je kan de boxen elke week gemakkelijk pauzeren of wijzigen.

In je account kun je tot wel 6 weken vooruit plannen. Hier kun je ook aangeven welke week je de Veganbox wilt ontvangen of wanneer je een weekje wilt pauzeren, omdat je bijvoorbeeld op vakantie gaat. Er wordt logischerwijs enkel gerekend voor de boxen die je ontvangt, geen extra kosten of kleine lettertjes.

25% korting!

Wil jij de Veganbox eens proberen? Ik mag je 25% korting aanbieden op je eerste bestelling! Tik of klik op onderstaande afbeelding om jouw korting te claimen.

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met de Veganbox. Ondanks dat ik de producten gratis ontvang om te proberen deel ik altijd uitsluitend mijn eigen mening. Lees mijn disclaimer voor meer informatie.

Geef een reactie