Close
Ekomenu + kortingscode

Ekomenu + kortingscode

Zo af en toe bestel ik een maaltijdbox. Voor het gemak, als ik weinig inspiratie heb of een drukke week heb. De maaltijd boxen van Ekomenu zijn favoriet, in deze blog vertel ik je waarom.

Makkelijk

Ekomenu maakt lekker en verantwoord eten makkelijk. Je kiest wekelijks de recepten die passen bij jouw leefstijl. Je hebt keuze uit meer dan 20 recepten waarvan de helft vegetarisch en plantaardig. Per gerecht kun je ook de hoeveelheid aanpassen.

Ze bezorgen aan huis op donderdag, vrijdag, zondag of maandag. Ophalen bij een Ekoplaza-winkel kan ook. Ekomenu werkt met een flexibel lidmaatschap. Je kunt wekelijks pauzeren of opzeggen, leverdag wisselen of je dagelijkse boodschappen bijbestellen via je account. Dit laatste vind ik ook echt een uitkomst!

Duurzame maaltijdbox

Verspilling is zonde voor het milieu en voor je portemonnee. Daarom verpakt Ekomenu alles in maaltijdzakken van recyclebaar papier. Ekomenu werkt met plasticvrije, composteerbare verpakkingen en etiketten. Je bestelt ruim van te voren zodat we op maat kunnen inkopen, voorraden vermijden en verspilling terugdringen. Klanten van Ekomenu realiseren 30% minder waste en CO2 uitstoot.

Ekomenu maaltijdbox

100% biologisch

Ik ben groot voorstander van biologisch eten. Naast dat het een gezondere keuze is proef je ook echt het verschil met niet biologisch. Ook fijn, de boxen voldoen aan mijn voorwaarde wat betreft de hoeveelheid groenten. #loadedwithveggies

14 verschillende boxen

De keuze is reuze! Ekomenu heeft maar liefst 14 verschillende maaltijdboxen om uit te kiezen. Daar waar de meeste maaltijdboxen niet verder komen dan een gezins box, een vegetarische box en een variatie (vlees/vis/vega) box kun je bij Ekomenu kiezen voor 14 verschillende boxen!

Je kunt naast de bovengenoemde boxen ook kiezen voor:

 • Vegan maaltijdbox, Maak kennis met onze 100% plantaardige leefstijl
 • koolhydraatbewuste maaltijdbox, Voor gezinnen met kindvriendelijke gerechten
 • seizoens maaltijdbox, lekker duurzaam met ingrediënten uit het lokale seizoen
 • lekker snel maaltijdbox, Lekkere gerechten die in 15-20 minuten te bereiden zijn
 • gluten-lactosevrije maaltijdbox, Voor mensen met een allergie of intolerantie
 • afslank maaltijdbox, Voor als je wat kilootjes kwijt wilt
 • eiwitrijke maaltijdbox, Ideaal voor sporters
 • herstel maaltijdbox, Als je wilt herstellen van een ziekte of infectie aan de luchtwegen
 • keto maaltijdbox, Lekker en gevarieerd eten met zo min mogelijk koolhydraten
 • diabetes maaltijdbox, Een passend en toegankelijk menu voor diabetici
 • 9 maanden maaltijdbox, Gecontroleerd voor de zwangere vrouw

Maar, je kunt ook zelf je box samenstellen.

Ik koos ervoor om hem zelf samen te stellen en ging voor een mix van vegetarisch, glutenvrij-lactosevrij en koolhydraatbewust. Vooral de mogelijk om voor glutenvrij te kiezen vind ik een meerwaarde en heb ik nog niet bij andere boxen gezien.

Korting

Wil jij Ekomenu uittesten? Dan kun je via deze link een kijkje nemen en je krijgt dan meteen 25% korting op je eerste box! De korting wordt automatisch toegevoegd aan je winkelmandje.

Ekomenu

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met Ekomenu. Ondanks dat ik de producten gratis ontvang om te proberen deel ik altijd uitsluitend mijn eigen mening. Lees mijn disclaimer voor meer informatie.

Geef een reactie