Close
De Thermocook Pro M 2.0 van Froothie

De Thermocook Pro M 2.0 van Froothie

Zoals je weet had ik al 2 fantastische apparaten van Froothie. Mijn o zo geliefde Evolve blender, de fantastische Optimum Evolve 400 slowjuicer en daar is een derde apparaat bijgekomen namelijk de Thermocook Pro M 2.0! Deze alleskunner is een fantastische toevoeging in de keuken en ik vertel je graag wat hij allemaal kan.

Froothie

Froothie is de exclusieve distributeur van Optimum© – één van de meest vertrouwde keukenapparatuur merken in Australië en over de gehele wereld.

Froothie begon vanuit een klein, eenvoudig idee om fruit, groenten en apparatuur te leveren aan lokale cafés en juicebars in Australië. Toen ze hun activiteiten verder uitbreidden, ontwikkelden ze een krachtigere en diepere passie voor het promoten van gezonder voedsel en dranken en kwamen ze op het idee meer mensen te betrekken bij het creëren van “Froothie”: Een gezonde smoothiebeweging.

Het idee groeide en evolueerde, en is het hun missie geworden elk huishouden te helpen gezondheid op de eerste plaats te zetten en gemakkelijk gezond eten en drinken te maken door het strategisch partnerschap met Optimum Appliances – een wereldwijde erkend blender- en juicerbedrijf, dat één van de beste keukenapparaten op de markt produceert. De Optimum Appliances serie innovatieve en bekroonde kleine huishoudelijke apparaten leidt de industrie in kwaliteit, prestaties en design. Opgericht in Australië, is het merk nu te vinden in meer dan 40 landen, gebruikt door miljoenen mensen wereldwijd.

Kortom, met een Froothie apparaat haal je echt de beste kwaliteit in huis!

De Thermocook Pro M 2.0

De Thermocook Pro M 2.0 is een multifunctioneel krachtig alles-in-een kooktoestel. Wat maakt hem zo fantastisch? Hieronder vind je wat specificaties.

GEMAKKELIJK TE GEBRUIKEN: Draaiknop en digitaal LCD- kleurenscherm om de tijd, temperatuur en snelheid handmatig aan te passen. En één vooraf ingesteld programma voor het maken van deeg.

KRACHTIG: 700W motor, 1000W verwarmingsvermogen + Turbo en Pulse opties.

VEELZIJDIG: 5 vooraf ingestelde programma’s voor het maken van jam, stomen, soep en 2 kneedprogramma’s voor deeg. Omkeer mes-functie, ingebouwde recepten, wifi en mogelijkheid om uw eigen recepten te gebruiken en te programmeren in een app voor mobiele telefoons voor meer flexibiliteit.

KWALITEITSVERZEKERING: Ontworpen en getest in Australië door wereldwijd gerespecteerd merk Optimum. Optimum is beoordeeld met 5 sterren door klanten wereldwijd.

MEERTALIG: MEERTALIG: Mogelijkheid om uw taal te selecteren (Nederlands, Engels, Duits, Frans, Italiaans)

TOEGEWIJDE INTERNATIONALE GEMEENSCHAP: Exclusieve toegang tot onze Facebook-groep waar gebruikers recepten, ideeën, tips & trucs uitwisselen.

KOOP MET VERTROUWEN: Gratis proefperiode van 30 dagen (geld-terug-garantie).

De Thermocook Pro M 2.0 heeft ook een app, via de app kun je het gehele menu van de Thermocook Pro M 2.0 inzien én bedienen. Super handig dus! En wist je dat er meer dan 100 voorgeprogrammeerde recepten in staan?!

Check de website van Froothie voor alle specificaties, recepten video’s en meer!

De Thermocook Pro M 2.0 is te koop voor €849, dit is aanzienlijk goedkoper dan bijvoorbeeld de Thermomix TM5 (á €1100) of TM6 (á €1269). Op de website van Froothie kun je de Thermocook Pro M 2.0 vergelijken met beide apparaten.

En in deze video laat ik je even kort zien wat de Thermocook Pro M 2.0 allemaal kan.

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met Froothie. Ondanks dat ik de producten gratis ontvang om te proberen deel ik altijd uitsluitend mijn eigen mening. Lees mijn disclaimer voor meer informatie.

Geef een reactie