Close
Ik vier Pasen met de WMF KITCHENmini eierkoker!

Ik vier Pasen met de WMF KITCHENmini eierkoker!

Bij WMF hebben ze een hele handige, energiezuinige KITCHENmini collectie. Eerder testte ik de Thee- en Waterkoker al uit deze serie en nu mocht ik aan de slag met de eierkoker. En met Pasen voor de deur dook ik de keuken in voor een aantal lekkere recepten met ei!

De WMF KITCHENmini eierkoker is ideaal voor kleine huishoudens. Zowel klein als in 1 of 2 personen maar ook klein als in kleine keukens met maar weinig opbergruimte. Laat dit op ons beide van toepassing zijn en ik ben dan ook maar wat blij met deze handige mini versies van musthave apparaten! Een eierkoker stond al een tijdje op mijn verlanglijstje maar wat mij tegenhield was dat de meeste eierkokers voor gemiddeld 6 eieren gemaakt zijn. Wat moet ik in mijn eentje met 6 gekookte eieren? Mijn vriend houd niet van gekookte eieren dus voor mij alleen 6 eieren koken is nogal overbodig. En ja, ik weet ook wel dat je niet persé 6 eieren tegelijk hoeft te koken met een eierkoker maar dan zit je nog steeds met een best groot apparaat te kijken wat ook onnodig te veel stroom gebruikt. Daarnaast ben ik ook niet zo’n held in het in de gaten houden van mijn eieren als ik ze in een pannetje kook en dus is een eierkoker wel echt ideaal om te hebben. En deze WMF KITCHENmini eierkoker voor 2 eitjes per keer is daarom het ideale maatje voor in mijn keuken!

Gezonde Paasrecepten

Ik dook dan ook meteen de keuken in voor wat lekkere gezonde Paasrecepten! Klik de titel van het recept om het recept te bekijken.

Wat dacht je van een gezonde avocado eiersalade?

avocado eiersalade

Of van deze gezonde gevulde eieren!

avocado en geitenkaas gevulde eieren

Of doop je liever krokante zuurdesem dippers in een zacht gekookt eitje?

Zuurdesem dippers

En als laatste heb ik nog een lekkere kruidige za’atar dip voor je hard gekookte eitje!

Kruidige Za'atar dip

Ben je op zoek naar lekkere gezonde hapjes voor een Paasborrel?

Ik maakte een paar jaar geleden deze heerlijke Paasborrel blini’s, easy fingerfood hapjes en belegde broodjes.

Kijk ook even hier voor nóg meer Paasrecepten inspiratie!

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met WMF Nederland. Ondanks dat ik WMF eierkoker gratis ontvangen heb om te proberen deel ik altijd uitsluitend mijn eigen mening. Lees mijn disclaimer voor meer informatie.


Geef een reactie