Close
Mijn favoriete zomerdrankjes deel 1: Grapefruit en watermeloen cocktail!

Mijn favoriete zomerdrankjes deel 1: Grapefruit en watermeloen cocktail!

Albert Heijn daagde zijn #vriendenvanAH deze maand uit om onze favoriete zomerdrankjes te delen. Nu drink ik het liefst de hele dag thee, zelfs als het 30 graden is, dan weliswaar in een koude variant. Voor deze challenge bedacht ik daarom want nieuws en ik maakte twee frisse zomerdrankjes die zowel mét als zónder alcohol even lekker zijn. En ik begin met deze grapefruit en watermeloen cocktail!

Deze grapefruit en watermeloen cocktail een heerlijk fris zoete cocktail. Met alcohol te maken voor een wat wilder feestje en zonder alcohol voor elk moment van de dag of voor de kleintjes om mee te kunnen feesten. 😉

Per 4 cocktails heb je nodig:

  • 8-12 blokjes watermeloen van +/- 2 cm x 2 cm
  • 150 ml watermeloensap (gepureerde watermeloen)
  • 4 schijven grapefruit, in vieren gesneden
  • 600 ml Sauvignon Blanc of dit voor spa rood voor de alcoholvrije versie
  • verse munt

Zo maak je de grapefruit en watermeloen cocktail:

Meng de wijn het grapefruitsap met elkaar in een grote kan, voeg het fruit en wat blaadje munt toe en zet de kan tenminste 2 uur in de koelkast.

Serveer eventueel met ijs en garneer met wat extra munt.

Enjoy! 😀

Liefs Manon kers

Ga jij deze grapefruit en watermeloen cocktail maken? Ik vind het super leuk om jouw creatie te zien! Dus tag mij vooral in je foto of gebruik de hashtag #healthyfoodie_manon als je ze deelt op Facebook en/of Instagram!

grapefruit en watermeloen cocktail 2

2 thoughts on “Mijn favoriete zomerdrankjes deel 1: Grapefruit en watermeloen cocktail!

Geef een reactie