Close
Review: Seven Tea + kortingscode!

Review: Seven Tea + kortingscode!

Heb je al eens van Seven Tea gehoord? Ik had er in ieder geval nog niet eerder van gehoord tot ik door ze benaderd werd om het eens te testen. En wat het nu precies is en waar het allemaal goed voor is lees je nu in mijn review! 

Afslank thee

“Door de zorgvuldig uitgebalanceerde mix van de 7 natuurlijke ingrediënten in de afslankthee worden koolhydraten minder snel omgezet in vetten, krijg je extra energie en wordt je eetlust geremd. Seven Tea past uitstekend in je normale voedingspatroon en kan als afslankhulpmiddel gebruikt worden ter ondersteuning van elk dieet. Dit is de belofte zoals hij op de website staat van Seven Tea. En eerlijk gezegd wilde ik toen eigenlijk al nee zeggen. Want ja, wie gelooft er nu in een afslankthee? Ik niet. Maar ik las toch even verder en werd toen toch wel heel nieuwsgierig.

Energie

Wat mij namelijk meer interesseerde waren de ingrediënten. En voornamelijk dat je er dus ook energie van zou krijgen. Ik drink eigenlijk al ruim een jaar geen koffie meer. Alleen heel soms buiten de deur maar ik kan mijn laatste kop koffie eigenlijk niet eens meer herinneren. Als ik het drink is het puur voor de smaak maar ook dan drink ik nog steeds liever thee. Maar natuurlijk kan iedereen wel eens wat extra energie gebruiken al is het maar om de dag te kunnen starten na een onderbroken nacht bijvoorbeeld. Maar wat ik dan liever drink is groene thee, zoals matcha bijvoorbeeld. Seven Tea bevat ook groene thee. Maar Seven Tea bevat o.a. ook guarana en mate thee. Beide zijn ook enorme boosters voor je energielevel.

Power thee

Naast dat ingrediënten als guarana, groene thee en mate thee energyboosters zijn bevatten ze, net als de rest van de ingrediënten in Seven Tea, stuk voor stuk ook veel antioxidanten, vitaminen en mineralen.

Dus je krijgt niet alleen een energieboost van deze thee maar ook nog eens een heel scala aan gezonde vitaminen, mineralen en antioxidanten binnen. Dat gaf voor mij de doorslag om de thee dan toch eens te proberen.

Voor meer informatie over de ingrediënten en welke ingrediënten er nog meer in Seven Tea zitten kun je even een kijkje nemen op de website van Seven Tea.

20170831082441_IMG_1425-01

Ben ik fan?

YES!!! En ja ik ben echt groot fan! Mijn zakje is dan ook al bijna leeg inmiddels en dat terwijl je echt heel lang met een zakje doet. Ik heb het zakje namelijk al bijna 2 maanden in huis. Het ligt er natuurlijk wel maar net aan hoeveel koppen thee je er per dag van drinkt.

Ik zal even beginnen met hoe ik begon. Ik begon op een ochtend met een grote kop, en zoals je weet drink ik alleen halve liters thee. Hier voegde ik een volle theelepel Seven Tea aan toe. En serieus, ik stond echt versteld van de energie die ik er van kreeg! En hij is ook lekker! Ik dacht echt dat er een rare of vieze nasmaak aan zou zitten of iets dergelijks maar het smaakt gewoon naar normale thee. En dus nam ik die avond nog een grote kop thee. Niet zo slim dus… daar heb ik meteen van geleerd want die nacht sliep ik amper! Haha ja geen goed plan om de thee dus in de avond nog te drinken. Dit ervoer een vriendin van mij ook aan wie ik ook wat thee gegeven had om te testen.

Wat ik nu doe is dus elke ochtend één grote kop. En als ik weet dat ik een lange avond voor de boeg heb of wat moe ben ik de middag, dan drink ik er nog een. Maar eigenlijk heb ik aan 1 kop per dag genoeg.

En dan heb ik nog een extra tip! De thee is in poedervorm dus super handig ook om een lepeltje door je smoothie te doen! Dit doe ik wel eens als ik ’s ochtends geen tijd heb om thee te drinken. Dan gooi ik een lepeltje door mijn smoothie en krijg ik toch een energieboost! 😀


Afslankfabel?

En ja dat afslankverhaal, daar zijn jullie natuurlijk ook wel nieuwsgierig naar… En natuurlijk zit hier wel een kern van waarheid in. Een aantal ingrediënten kunnen de eetlust wat onderdrukken. Of het ook daadwerkelijk vet verbrand dat durf ik niet te zeggen. Wat ik wel kan zeggen is dat ik vaker níét aan eten denk als ik het gedronken heb dan wanneer ik het niet gedronken heb. Maar dit moet je echt zelf maar ervaren. Afvallen kan in ieder geval niet alleen van een wonderdrankje afhangen. Dat begrijp je natuurlijk wel. En nu hoef ik ook niet af te vallen dus ik heb daar ook niet op gelet. Wel ben ik ontzettend blij met de energie die ik ervan krijg én de vele vitaminen, mineralen en antioxidanten die erin zitten!

Korting!

En nu heb ik je natuurlijk onwijs nieuwsgierig gemaakt naar Seven Tea! Dan heb je geluk want ik mag ook nog eens een hele leuke kortingscode weggeven! Met de code: manon10 krijg je 10% korting op je bestelling. De kortingscode is geldig t/m 31 december 2017 en bestellen doe je natuurlijk in de webshop.

 

 

3 thoughts on “Review: Seven Tea + kortingscode!

Geef een reactie