Close
REVIEW delekkerstekaas.nl

REVIEW delekkerstekaas.nl

Ik ben gek op kaas! Dat kan je niet ontgaan zijn. Dus als ik gevraagd word of ik wat kazen wil proeven om te reviewen dan zeg ik daar uiteraard geen nee tegen!

delekkerstekaas-nl

Wie zijn het?

De liefde voor kaas zit ze van oudsher in het bloed bij delekkerstekaas.nl. Generatie na generatie staat hun familie op markten en in de winkel om kaas te verkopen. Die jarenlange ervaring en liefde voor het vak proef je terug in het assortiment, de kwaliteit en de kennis over hun product.

Het winkelen in dorpen en steden neemt af. Dat komt aan de ene kant omdat we minder tijd nemen voor boodschappen en door de acceptatie van het internet als kanaal om voedsel te kopen. Daarom zijn ze de online kaasshop Delekkerstekaas.nl begonnen. Kaas is een kostbaar en meteen ook kwetsbaar product. Ze hebben goed nagedacht over hoe ze gaan snijden, verpakken en verzenden.

Het assortiment

Het assortiment is met ruim 300 soorten erg groot, maar elke kaas is zeer zorgvuldig gekozen. Ze speuren ondanks het grote assortiment toch nog dagelijks naar kaas met een bijzondere kwaliteit en nieuwe smaak. Zo af en toe doet een bijzondere kans zich voor. Die kaas voegen ze dan graag toe aan het assortiment. Zodat jij hem ook kunt proeven.

De kaas die ze aanbieden ligt rustig op de plank te wachten. Ze snijden het pas als je het besteld hebt. Zo is elk stuk gegarandeerd vers. Verzenden doen ze vervolgens met een slim koelsysteem. In de webshop staat bij elke soort informatie over smaak, vorm, houdbaarheid, herkomst en de manier van bereiden en affineren.

iStock_19617727_XXLARGE.jpg

Verpakking

Elk stuk harde kaas wordt vacuüm verpakt en daarna, als dat nodig is, in een voor dit doel ontwikkelde isolerende (piepschuim) buitenverpakking gedaan. Deze doos houdt de kaas op de gewenste temperatuur en luchtvochtigheid en voorkomt beschadigingen. Zachte Buitenlandse kaas wordt in speciaal kaaspapier gewikkeld en daarna in een kunststof doosje gedaan. Ze zijn met verzenden zeer zorgvuldig. Kaas is immers hun passie!

Niet alle kaas hoeft gekoeld vervoerd te worden. Bij harde en vacuüm verpakte kaas voldoet een kartonnen doos. De vacuüm verpakte kaas kunt u ten minste 4 weken bewaren in de koelkast of in een daarvoor geschikte kelder. Op elk stuk kaas doen ze een sticker met het gewicht, de prijs en de uiterste houdbaarheidsdatum.

Per stuk of per kilo?

De prijs die ze noemen is de prijs per stuk. Dat komt omdat kaas een vers product is en pas gesneden wordt als er om gevraagd  wordt. Snijden is een kunst. Je kent het wel: “mag het een ietsje méér zijn? Ze geven de zekerheid dat de totale waarde van je bestelling nooit minder is dan de prijs die je betaalt.

Meer dan kaas alleen

Delekkerstekaas.nl  heeft behalve kaas ook kaasgereedschap in de webwinkel. Denk aan kaasfonduesets, kaasplanken, kaasmessen, enz. Ze leveren ingrediënten voor kaasschotels, voor een kaasfondue, en kaas voor gerechten of op de boterham. Ook geven ze een aantal tips voor smakelijke gerechten. Ook kun je kaasplateaus bestellen met kaas naar keuze om thuis op te maken. En zelfs leuke kaas cadeaupakketen!

Gratis men en plankPikante plank

 

Bestellen gaat heel gemakkelijk

Elke bestelling die vóór 14.00 in de middag is binnengekomen kan op de volgende dag vanaf 8.00 uur in de morgen afgeleverd worden. Maar dat kan ook op een andere door jouw gekozen tijd en dag. Dit geef je dan gemakkelijk aan in het vakje commentaar in het afrekenscherm. En de verzendkosten zijn maar €2,95 als je onder de €30 euro besteld, boven de €30 nemen zij de verzendkosten voor hun rekening.

Proeven!

Waar koos ik voor? Ik koos voor een overheerlijke kruidenkaasfondue, een trio van Franse kaasjes en het vetarme kaaspakket. Zo kon ik van alles wat proeven en wat heb ik genoten!! De kruidenkaasfondue ging als eerste op. Ik ben gek op kaasfondue maar had het nog nooit met kruidenkaas gedaan. Ik kan het je van harte aanraden want het is echt een ontzettend lekkere afwisseling!

foto van Healthyfoodie Manon.

Het Franse kaas trio bestond uit 3 totaal verschillende Franse kaasjes. Een camembert, een Cremeux de Bourgogne en een Saint Marcellin. Stuk voor stuk echt heerlijke kaasjes naast een goed glas wijn!

En dan de vetarme kazen. Tja als je van kaas houd maar wel op de lijn wilt blijven letten dan zijn 30+ kazen natuurlijk echt een uitkomst! Ik houd zelf van wat oudere kazen maar mijn vriend normaliter niet. Maar daar is hij na het proeven van deze kazen op terug gekomen! Hij was vooral fan van de extra belegen 35+ kaas.

Nieuwsgierig geworden naar delekkerstekaas.nl?

Neem dan snel een kijkje op hun website! En als je je inschrijft voor de nieuwsbrief krijg je ook nog eens €5 korting op je eerste bestelling. Als dat niet mooi meegenomen is! Je kunt je hier inschrijven voor de nieuwsbrief.

Geef een reactie