Close

Fotodagboekje #3

Het nieuwe jaar is al begonnen maar ik kijk nog heel even terug op de feestdagen! En zou ik nog goede voornemens hebben? Kijk snel mee!

collage-2017-01-15-23_01_51-2.jpg.jpg

Wat hoort er bij kerst? Lekker eten natuurlijk! Mijn ontbijtje op 1e kerstdag waren 2 plakjes speltstol. Mmm daar houd ik zo van!

Ennnn bij kerst horen ook cadeautjes! Bij mijn schoonfamilie hebben we kerstavond surprise gedaan en nog wat extra cadeaus gekregen. De Magimix was gedeeltelijk nog voor mijn verjaardag maar dat hebben jullie allemaal wel meegekregen. 😉 Ik ben helemaal happy nu dat begrijp je wel! 😀

Ik was al heel lang benieuwd naar de bounty lollies van the Green Happiness. Het recept staat ook in het nieuwe winterboek dus nu moest ik ze wel een keer maken. In kerstsfeer natuurlijk! En ja ze zijn heerlijk!

Een van de gedachten die ik had toen ik stopte met werken was dat ik nu geen kerstpakket meer zou krijgen dit jaar! Haha ja daar moest ik echt aan denken! Ik ben gek op kerstpakketten! En dankzij PR bedrijf Kroon op het werk heb ik toch een kerstpakket gekregen! Met allemaal lekkere dingen zoals je ziet!

Ik kreeg nog meer leuke foodpost. Dit keer van stevia van Good Good Brand. Ik vind stevia helemaal niet lekker maar was wel benieuwd naar deze producten. En ik moet erbij zeggen, ik ben echt mega fan! De sweet like sugar is echt heel lekker! Geen stevia smaak en 1 op 1 zo zoet als kristalsuiker maar dan zonder calorieën. De druppels zijn ook erg lekker in yoghurt of een smoothie. In de thee vind ik de druppels wel een typische stevia smaak hebben. De producten zijn te koop bij Holland & Barret (de oude Tuinen).

En helaas werd ik voor de 2e keer deze maand stront verkouden! 🙁 De dag na 2e kerstdag begon ik me goed ellendig te voelen en dacht eerst dat het de kater was van 2e kerstdag maar helaas. Gelukkig had ik dit jaar een rustig oud en nieuw in de planning staan met een vriendin samen dus dat ik ziek was was niet zo heel ernstig. We hebben lekker genoten van heel veel lekkers zoals je ziet!

snapchat-226961517.jpg

Ik wilde natuurlijk ook top fit zijn want Michel en ik hadden ons tripje Gent nog in de planning staan voor onze verjaardagen! En wat hebben we genoten! Ik ben verliefd geworden op Gent! Wat een leuke en mooie stad! Ik kom er graag nog eens terug in de zomer als alle terrassen vol zitten. Uiteraard heb ik heel veel foto’s gemaakt in de 2 dagen dat we er waren, lees ik ben echt een japanner! Dit is dus maar een kleine collage van alle foto’s. Maar ik deel binnenkort nog een extra blogje over Gent.

img_20170116_111337.jpg

Doordat ik zo druk ben met mijn studie ontbreekt het een beetje aan extra creativiteit wat mijn recepten betreft. Ik wil van alles maar ik heb de juiste balans tussen studie en bloggen nog niet helemaal gevonden. Ik blijf daardoor een beetje hangen in de makkelijke ontbijtjes en simpele lunchsalades en soepen. Ik hoop dat jullie me dit kunnen vergeven!

img_20170114_112925_413.jpg
Geroosterd volkoren brood met avocado, roerei en kiemen

Omdat Michel vakantie had heb ik ook een soort van vakantie gehouden en dus in deze 2 weken ook even een kleine pauze van studie en bloggen genomen. En wij houden dan wel van lekker chillen op de bank. En onze katten doen dan ook gezellig mee! 😀

20161210_160414.jpg

En bij een nieuw jaar horen goede voornemens! Sinds dat we samen wonen is het er maar weinig van gekomen om te lopen. Voorheen gingen we elke maandagavond 6-7 km wandelen, met stevige pas. Dus dat wilden wel weer oppikken in het nieuwe jaar. En ik vind het weer heerlijk! Even een uurtje een frisse neus, lekker bijkletsen ondertussen en het is uiteraard een hele goede cardio! En ja ik draag oorwarmers! :p

snapchat-1476686671.jpg

Dit vind ik zo grappig! Heb je wel eens een zwangere paprika gehad? Ik had er deze week 2!

snapchat-1724516335.jpg

Na een klein feestje in de stad ging ik nog even langs 2 vriendinnetjes. Altijd gezellig om even bij te kletsen met deze lieverds! Doen we eigenlijk te weinig met zijn drietjes dus de momenten dat ze er zijn koester ik! Voornemen voor 2017 dus om elkaar meer te gaan zien. 😉

img_20161211_124442.jpg

Ik krijg nog vaak de vraag of ik alleen maar gezond eet. De mensen die mij een beetje kennen of me via Snapchat of Insta Daily volgen weten dat dit niet zo is! Maar dat uit zich meer in frietjes (met satésaus) of kaasjes bij de wijn dan in snoepen. Maar als je dan een tablet Tony’s krijgt als cadeautje dan komt daar wel even verandering in! Dit was overigens de eerste Tony’s die ik op heb. Ik koop dit soort dingen gewoon niet, uit zelf bescherming natuurlijk. Ik kan moeilijk maat houden als het om suikerrijke producten gaat dus 1 blokje wordt al snel 2 of 3. Oftewel, heel leuk om een keer te krijgen maar om zelf te kopen….. Nee dankje! Haha

snapchat-1974007814.jpg

Met een ander vriendinnetje had ik een filmavondje gepland. Een Disney en Pixar avondje om precies te zijn! En ja we zijn dan wel 32 maar we zijn nog altijd even fan van Disney!

snapchat-1353679400.jpg

En dan sluit ik dit fotodagboekje af met een foodpost foto. Ik kreeg namelijk een heel interessant pakketje thuis gestuurd! Een pakketje van SeaFlavours vol zeewier producten. Ja zeewier!! Ik was hier zo nieuwsgierig naar! Ik heb er namelijk helemaal geen ervaring mee en ik probeer heel graag nieuwe dingen uit. Wat ik van de producten vind lees je daarom binnenkort in een review!

En mocht je nog tips hebben voor lekkere recepten, ze zijn welkom!

snapchat-2119401473.jpg

1 thought on “Fotodagboekje #3

Geef een reactie