Close
Knal roze vegan en suikervrij marsepein!

Knal roze vegan en suikervrij marsepein!

Ik zag bij collega blogger Ester van de blog EssieHealthyLife suikervrij marsepein voorbij komen en dat móést ik ook proberen! En laat dit nu echt onwijs simpel zelf te maken zijn!

Eerlijk gezegd ben ik helemaal niet zo’n marsepein fan. Ik lust het wel maar dan liever als het over een taartje o.i.d. zit dan zo uit het vuistje. Dat laatste vind ik echt te heftig! Maar smaken verschillen en dit mierzoete goedje past uitermate goed bij Sinterklaas. Ik vond daarom dat een gezonde variant zeker niet mocht ontbreken op mijn blog.

Het recept van Ester heb ik echter wel iets aangepast. Op deze manier is het mijn eigen marsepein recept geworden, en naast dat ik het daarom in mijn geliefde kleur roze heb gemaakt, koos ik er ook voor om hem vegan te maken.

Knal roze vegan en suikervrij marsepein 2

Dit heb je nodig:

Zo maak het suikervrije marsepein:

Doe alle ingrediënten in een keukenmachine en laat hem draaien tot alles goed gemengd is.

Nu kun je het inzetten net zoals de suikerrijke variant.

Enjoy! 😃

Liefs Manon radijs

Ga jij dit knal roze vegan en suikervrij marsepein maken? Ik vind het super leuk om jouw creatie te zien! Dus tag mij vooral in je foto of gebruik de hashtag #healthyfoodie_manon als je ze deelt op Facebook en/of Instagram!

Geef een reactie