Close
Pumpkin Pie Smoothie!

Pumpkin Pie Smoothie!

Ik heb al heel lang geen recept meer geplaatst voor een lekkere smoothie. Eigenlijk drink ik alleen maar doordeweeks smoothies en dat zijn altijd groene. Deze smoothie maakte ik onlangs op een vrije dag omdat ik weer eens zin had in iets anders dan een groene smoothie. En aangezien ik echt verslaafd ben aan de pompoen kruidenmix bedacht ik deze overheerlijke Pumkin Pie Smoothie!

pumpkin pie smoothie (1)

Dit heb je nodig:

  • 1 banaan
  • 25 gram havermout
  • 250 ml havermelk of andere (plantaardige) melk
  • 1 volle tl pompoen kruiden, het recept voor deze kruidenmix vind je hier of gebruik 1/2 tl gember
    3/4 tl kaneel, een snufje nootmuskaat, een snufje piment en een snufje gemalen kruidnagel
  • snufje zeezout
  • optioneel: tl honing of rijststroop

Zo maak je hem:

Breek de banaan in stukjes en doe dit samen met de rest van de ingrediënten in een blender. Mix tot een gladde smoothie.

Enjoy! 😀

pumpkin pie smoothie (3)

Geef een reactie