Close
Review: Bewust Puur! webshop + KORTINGSCODE

Review: Bewust Puur! webshop + KORTINGSCODE

Ik kreeg wat opgestuurd vanuit een ontzettend leuke webshop genaamd Bewust Puur! En daarbij mag ik ook nog eens een fijne korting weggeven! Benieuwd geworden? Lees dan snel verder!

Dit bericht is tot stand gekomen in samenwerking met Bewust Puur! maar ik deel altijd uitsluitend mijn persoonlijke mening.

Over Bewust Puur!

Ilja en Michelle delen een voorliefde voor producten die zijn gemaakt met zorg voor het lichaam, de wereld én de medemens. Samen besloten zij in 2014 Bewust Puur! op te richten; een (web)winkel met louter ‘goede’ producten.

Met Bewust Puur! willen ze mensen inspireren om bewustere keuzes te maken met betrekking tot het algehele welzijn; milieu, duurzaamheid, planeet, dieren, en voor zowel het innerlijke als wel het uiterlijke welzijn.

Ze willen laten zien dat bewustere keuzes niet stoffig zijn, maar hip en cool en het maken van bewustere keuzes toegankelijk maken voor elk budget.

Bewust Puur! 3

Pure producten voor elk budget

Bij Bewust Puur! willen ze producten aanbieden waarvan we vinden dat ze een plekje verdienen in het assortiment. Dat kan zitten in duurzaamheid, samenstelling en/of productiewijze. Daarbij kijken we allereerst naar de kwaliteit, maar ook degelijk ook naar de prijs. Ze willen ernaar streven de nieuwste en de kwalitatief betere producten in ons assortiment te hebben voor elk budget.

Bewuste keuzes

Bewust Puur! wil een winkel zijn, waar je online kan shoppen zonder op de achterkant van de verpakking hoeven te kijken wat er in is verwerkt of hoe het is gemaakt. Dat men er zonder meer vanuit kan gaan dat het duurzaam en milieuvriendelijk is vervaardigd. Van alles wat wordt aangeboden weten ze dat het zo puur mogelijk is. Het doel is om mensen alternatieven aan te bieden zodat ze een bewuste keuze kunnen maken in hun aankopen.

Bewust Puur! 2

Grote ambities

De ambities van Bewust Puur! zijn groot: Ze willen namelijk het grootste warenhuis in Nederland worden met duurzame, herbruikbare, biologische, ecologische en natuurlijke producten.

In 2017 is Bewust Puur! overgenomen door Sharon, die net als Michelle en Ilja een voorliefde deelt voor producten die beter zijn voor mens en milieu.

Testen

Een paar van deze fijne producten mocht ik testen. Ik kreeg een heerlijke pure olijfolie op gestuurd. Ik ben gek op goede olijfolie helemaal als hij 100% biologisch is. Daarnaast kreeg ik een zeepje waar chocolade in verwerkt is. Wie wil dat nu niet?! En een heerlijke Marokkaanse muntthee met een super leuk theezeefje. Zoals jullie weten ben ik gek op thee dus hier geniet ik nog elke dag van!

Maar ze verkopen nog veel meer in de webshop. Van make-up, tot producten voor kinderen en van verzorgingsproducten tot voedingsmiddelen. Nieuwsgierig geworden? Neem dan eens een kijkje in de webshop van Bewust Puur!

Kortingscode

En met de kortingscode: Manon15 krijg je nu maar liefst 15% korting op je gehele bestelling (m.u.v. boeken en afgeprijsde artikelen). Deze korting is geldig t/m 30 november 2017. Fijn voor jezelf maar ook als je nog wat nodig hebt voor je Sinterklaas cadeautjes!

Neem snel een kijkje in de webshop. O en je kunt er overigens ook een aantal producten vinden van Natural Sweet! Hierover schreef ik onlangs deze review.

Bewust Puur! 4

Geef een reactie