Close
REVIEW: De nieuwe zomer muesli’s van mymuesli + GRATIS MYMUESLI2GO PROBEERPAKKET!

REVIEW: De nieuwe zomer muesli’s van mymuesli + GRATIS MYMUESLI2GO PROBEERPAKKET!

Ik kreeg weer een fijn pakketje opgestuurd van MYMUESLI om te testen. Ze hebben namelijk niet 1 maar zelfs 2 nieuwe muesli smaken en ze zijn lekker zomers! En welke van de 2 ik het lekkerst vind? Dat lees je in deze review!Dit bericht is tot stand gekomen in samenwerking met mymuesli maar ik deel altijd uitsluitend mijn persoonlijke mening.

Zomerse muesli’s

zomer muesli mymuesli 1pink granola mymuesli 1

Allereerst wil ik even kwijt dat ik al helemaal verliefd ben op de wederom geweldig mooie verpakkingen! Zeg nou zelf, hier word je toch meteen super vrolijk van! En je raakt meteen in een zomerse stemming ook als het een keer een niet zo’n mooie zomerse dag is!

Proeven!

pink granola mymuesli 2

Zoals jullie wel weten is roze een van mijn favoriete kleuren en dus testte ik als eerste de pink granola. Ik maakte de bus open en zag één en al roze op me af komen! O myyyy!! In de pink granola zit o.a.  met witte chocolade omhulde cranberries, rozenblaadjes, frambozen, aardbeien, crunchy granola en nog meer pink vibes. Ik kan niet anders zeggen dat het echt een explosie van smaak is! Ik ben fan!!

zomer muesli mymuesli 2

De zomer muesli testte ik erna, in de zomer muesli zit o.a. crunchy honing granola, yoghurt snippers, appel-passievrucht crunchies, kokosflakes en aardbeien. Zoals je ziet een heerlijke zomerse mix die echt past bij een zomers ontbijtje! En eigenlijk vind ik deze net zo lekker als de pink granola. Ik kan gewoon niet kiezen! Maar als ik móét kiezen dan wint qua kleur voor mij de pink granola een beetje maar qua smaak is het net zo’n lekkere zomerse muesli als de zomer muesli. Welke zou jij het liefst proberen?

Het leuke is, ook jij hoeft niet te kiezen! Je kunt namelijk ook gaan voor het PINK ZOMER PAKKET. Dit pakket bestaat uit de 2 nieuwe zomerse smaken én de golden granola.

Bio Granola und Müslis im Paket von mymuesli

gratis MYMUESLI2GO probeerpakket

Eerder kon je hier al lezen wat ik van de golden granola vind. Maar het leuke is dat je via deze link ook nog eens tot 31 juli 2017 een gratis MYMUESLI2GO probeerpakket krijgt bij je bestelling vanaf €10! Wat houd je nu nog tegen om deze heerlijke zomerse muesli’s in huis te halen? Niets toch?! 😀 

probierpaket-gratis-NL.png

REVIEW: De nieuwe zomer muesli's van mymuesli + GRATIS MYMUESLI2GO PROBEERPAKKET!

Ondanks dat dit een #sponsored bericht is geef ik altijd mijn eerlijke mening. En in dit geval ben ik nu eenmaal enorm fan van mymuesli! Wat jij ervan vind kun je alleen zelf ervaren door ze zelf ook te testen. 😉

2 thoughts on “REVIEW: De nieuwe zomer muesli’s van mymuesli + GRATIS MYMUESLI2GO PROBEERPAKKET!

    1. Dankjewel! en ik vind het zeker de moeite waard om eens te proberen!

Geef een reactie