Close
Grote chocolate chip havermout koeken!

Grote chocolate chip havermout koeken!

Havermout koeken, wij zijn er dol op en je kunt er eindeloos mee variëren. Zo wordt dit recept ook nooit saai en deze keer maakte ik extra grote chocolate chip havermout koeken omdat grote koeken nóg lekkerder zijn! En je neemt gemakkelijker één grote koek mee onderweg dan twee kleinere, niet waar?

Als ik deze koeken maak moet ik altijd zo snel mogelijk foto’s maken want Michel is er gek op en ik moet hem dan ook altijd waarschuwen om er vanaf te blijven tot ik foto’s gemaakt heb. Ik houd er wel altijd 1 á 2 apart voor hem zodat hij vast kan proeven. Ze worden eigenlijk altijd goedgekeurd maar zo win ik wel nog een beetje extra tijd om foto’s te maken. De afgelopen weken was het weer maar donker en grijs en dat is lastig als je mooie foto’s wilt maken. Maar het is me gelukt! En nu kunnen jullie ook gaan genieten van deze heerlijke koeken!

chocolate chip havermout koeken

Voor 8 koeken heb je nodig:

Zo maak je de grote chocolate chip havermout koeken:

Verwarm de oven voor op 180 graden en bekleed een bakplaat met bakpapier.

Meng alle ingrediënten en kneed met de hand tot een grote bal. Verdeel in 8 stukken en druk ze plat op de bakplaat tot een dikte van +/- 1 cm. Bak de koeken 20-25 minuten. Houd ze in de gaten dat ze niet te donker worden. Laat ze afkoelen in de oven.

Enjoy! 😀

Liefs Manon ananas

Ga jij deze grote chocolate chip havermout koeken maken? Ik vind het super leuk om jouw creatie te zien! Dus tag mij vooral in je foto of gebruik de hashtag #healthyfoodie_manon als je ze deelt op Facebook en/of Instagram!

Probeer ook eens deze hartige havermout koeken!

havermout koeken chocolate chips

Geef een reactie