Close
Review mymuesli N’oats + GRATIS NOATS2GO

Review mymuesli N’oats + GRATIS NOATS2GO

Een tijdje terug kreeg ik van mymuesli wederom een mooi pakket opgestuurd. Deze keer niet met muesli maar met havermout. Ja ze hebben namelijk naast de lekkerste muesli’s ook de lekkerste havermout! En deze zijn genaamd N’oats!

Dit bericht is tot stand gekomen in samenwerking met mymuesli maar ik deel altijd uitsluitend mijn persoonlijke mening.

Havermout

Havermout van de beste biologische kwaliteit – dat zijn N’oats! Havermout is traditioneel bekend als gemalen havervlokken die je warm eet. Voor hun bio-havermout zijn de havervlokken (in het Engels oats) extra fijn gemalen waardoor deze een nog zachtere textuur heeft. Havermout van N’oats is ook rijk aan vezels en super makkelijk te bereiden. Of je nu houdt van fruitig, chocolade of gewoon naturel, maar liefst 9 verschillende smaken hebben ze een smaak voor elke havermoutliefhebber.

En ik, als niet de grootste havermoutpap fan, was dus wel erg benieuwd wat ik zou vinden van de kant en klare mixen van mymuesli. Eerder liet ik je al met mijn recept voor het lekkerste havermoutje zien dat ik havermout namelijk alleen lekker vind als je er een hoop toppings over gooit. Ik was dus extra benieuwd of ik ook net zo’n fan zou zijn van de havermout van mymuesli als ik ben van de muesli’s.

Review mymuesli N'oats + GRATIS NOATS2GO1
Raspberry-Coconut-Cherry
Review mymuesli N'oats + GRATIS NOATS2GO2
Plum-Apple-Cinnamon

Verschillende smaken

Je hebt natuurlijk de naturel N’oats, deze kun je dus bijvoorbeeld gebruiken om zelf een lekker havermoutje te maken maar ook om mee te bakken e.d. zoals met andere havermout. Maar bij mymuesli zijn ze super creatief en dus zijn hun N’oats in maar liefst 9 verschillende smaken verkrijgbaar, denk aan Blackberry-Chia, Poppyseed Vanille, Banana-Chocolate en Raspberry-Coconut-Cherry om maar wat te noemen. Maar ze hebben ook N’oats waar whey proteïne aan toe is gevoegd voor een extra eiwitrijk ontbijtje of post-workout havermoutje.

En daar zijn nu ook nog eens 3 nieuwe winterse smaken aan toegevoegd, de vanillekipferl, braadappel en speculaas. Testen!

Ik kreeg 6 verschillende smaken om te testen, de zelfde 6 smaken die jij ook bij je bestelling krijgt als je voor 31 december een bestelling plaatst met een minimum bestelbedrag van €10 via deze link!

Mijn favorieten waren de Poppyseed-Vanille, de combinatie van maanzaad met heerlijke knapperige Corn-Crispers met witte chocolade en de bourbon vanille is echt hemels!! En de Raspberry-Coconut-Cherry kwamen op een goede tweede plaats. De de combinatie van zurige kersen met zoete frambozen en kokos is er een die ik zelf nooit bedacht had! En wat deze smaak extra lekker maakt zijn de krokante stukjes amandel die erin zitten! Ik houd wel van een lekkere bite en dat maakt dit echt het perfecte ontbijtje!

Review mymuesli N'oats + GRATIS NOATS2GO6

Maar de andere smaken zijn stuk voor stuk ook heerlijk voor de afwisseling en ze hebben mij extra inspiratie gegeven om zelf eens wat meer te experimenteren met mijn havermoutjes!

GRATIS N’OATS2GO PROBEERPAKKET

Ben je nieuwsgierig geworden naar de heerlijke N’oats van mymuesli? Je kunt ze nu zelf gratis gaan testen! Je krijgt namelijk een gratis probeerpakket bij je bestelling als je voor minimaal €10 besteld bij mymuesli. In het probeerpakket zitten de zelfde 6 smaken die ik mocht testen. Ik ben heel benieuwd wat jouw favoriete smaak is!

Bestellen kan via deze link en de actie is geldig tot 31 december 2017.

Review mymuesli N'oats + GRATIS NOATS2GO4

2 thoughts on “Review mymuesli N’oats + GRATIS NOATS2GO

Geef een reactie