Close
Warme chocolade chia pudding met witte amandelmousse

Warme chocolade chia pudding met witte amandelmousse

Sinds ik ontdekte dat ik warme chia pudding vele malen lekkerder vind dan koude eet ik het zeker drie keer per week! En deze warme chocolade chia pudding met witte amandelmousse is echt een heerlijk gezond verwenontbijtje.

Wat ook heel fijn is dat je eindeloos kunt variëren met chia pudding en je zou dus met gemak elke dag een andere combinatie kunnen proberen. En dat een warm chia pudding ontbijtje binnen 5 minuten klaar is is natuurlijk ook heel erg fijn!

Korting bij KoRo

Zoals in veel van mijn recepten, gebruik ik in dit recept verschillende producten van KoRo. Uiteraard kun je de meeste producten ook gewoon vinden bij winkels bij jou in de buurt. Mijn voorkeur gaat echter wel uit naar biologische producten en (zo goed als) alle producten van KoRo zijn biologisch.

En omdat ik zo’n fan ben mag ik mijn volgers ook korting geven! Met de code MANON krijg je namelijk 5% korting op jouw bestelling. Tip: bestel samen met je foodloving bestie, zus, tante of wie er in je omgeving ook van milieubewust, biologisch & healthy shopping houd, als je de verpakkingen te groot vind voor jou alleen. Dankzij de grote verpakkingen ben je sowieso goedkoper uit dan veel vergelijkbare producten in de supermarkt dus doe er je voordeel mee!

warme chocolade chia pudding met witte amandelmousse

Voor 1 portie heb je nodig:

Toppings:

Zo maak je de warme chocolade chia pudding:

Zet een klein steelpannetje op het vuur en verwarm de amandelmelk en voeg al roerende de cacaopoeder, erytritol en kruiden toe. Breng al roerende aan de kook en draai het vuur uit zodra de pudding dikker aan het worden is. Afhankelijk van hoe dik of dun je de pudding wilt kun je nog een scheutje water of amandelmelk toevoegen.

Schenk de pudding in een kommetje en garneer met de toppings.

Enjoy! 😃

Liefs Manon kers

Ga jij deze warme chocolade chia pudding met witte amandelmousse maken? Ik vind het super leuk om jouw creatie te zien! Tag mij dus gerust in je foto of gebruik de hashtag #healthyfoodie_manon

Probeer ook eens deze warme kurkuma chia pudding met gebakken appel, een heerlijk hartverwarmend ontbijtje!

warme chocolade chia pudding met witte amandelmousse

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met KoRo. Ondanks dat ik de producten gratis ontvang om te proberen deel ik altijd uitsluitend mijn eigen mening. Lees mijn disclaimer voor meer informatie.

Geef een reactie