Close
Groene smoothie met Migo peer en rucola!

Groene smoothie met Migo peer en rucola!

Nu het herfst is en het steeds kouder wordt buiten kun je wel wat extra vitaminen gebruiken om je weerstand op peil te houden. En een groene smoothie is de ideale manier om je lichaam een vitaminenboost te geven. Probeer deze groene smoothie met Migo peer en rucola maar eens!

En in deze smoothie zit niet zo maar een peer! Nee het zijn Migo peren! Migo peren zijn toffe peren met een knapperige bite en een heerlijk verfrissende en zoete smaak. Migo is een peer die je net zo makkelijk eet als een appel, zodat je er altijd en overal van kunt genieten. En dat zonder knoeien!

Groene smoothie met Migo peer en rucola 2

Heb jij ze al geprobeerd? Ik vond het eerlijk gezegd wel even wennen. Persoonlijk houd ik wel van een lekkere sappige peer. Maar handig eten is dat niet altijd helaas. De Migo peer is dan wel echt de perfecte oplossing als je toch zin hebt in een lekkere peer zonder knoeien! Maar uiteraard kun jij ook een andere peer gebruiken voor deze smoothies. 😉

Voor 2 groene smoothie met Migo peer en rucola heb je nodig:

  • 2 Migo peren, in stukken gesneden
  • 3 handjes rucola
  • 120 gram mild en creamy ongezoet of andere (plantaardige) yoghurt
  • Water

Zo maak je het:

Doe de stukken peer, rucola en yoghurt in een blender. Giet er een flinke scheut water bij en mix tot een gladde smoothie. Vind je hem nog te dik? Voeg dan extra water toe.

Enjoy! 😀

Ga jij deze groene smoothie met Migo peer en rucola maken? Ik vind het super leuk om jouw creatie te zien! Dus tag mij vooral in je foto of gebruik de hashtag #healthyfoodie_manon als je ze deelt op Facebook en/of Instagram!

groene smoothie met Migo peer en rucola 3

Geef een reactie