Close
Review Matcha muesli + GRATIS MYMUESLI2GO PROBEERPAKKET

Review Matcha muesli + GRATIS MYMUESLI2GO PROBEERPAKKET

Een paar weken geleden had je via Snapchat al kunnen zien dat ik een leuk pakketje ontvangen had van mymuesli. Namelijk de nieuwe Matcha muesli! Ik mocht hem gaan testen en dat heb ik inmiddels uitgebreid gedaan. En wat ik daar van vind lees je hieronder. O en ik mag ook nog iets leuks weggeven!

img_20160901_182134.jpg

 

 

Ik vertel je graag meer over mymuesli. Wat een geweldig concept is dat! Ken je ze al? Niet? Dan moet je echt eens kennis met ze maken.

MYMUESLI

Mymuesli ging in 2007 online en werd hiermee de eerste aanbieder van customized muesli. En sinds juni 2010 zijn ze in Nederland gestart. Het idee voor de customized muesli kwam na het horen van een radiospotje van een bekende muesli producent. Deze reclame was zo vreselijk dat ze zich er zo ontzettend aan ergerde. En na flink wat discussiëren waren ze het met elkaar eens… Niet alleen zouden ze een veel leuker radiospotje maken – waarom ook niet meteen een veel betere muesli? De muesli moest in ieder geval biologisch zijn en geen toegevoegde smaak- en kleurstoffen bevatten. Maar het allerbelangrijkste was de mogelijkheid om helemaal zelf je muesli te kunnen samenstellen.

En zo geschiede. En tot op heden is er nog geen een producent deze uitdaging aangegaan.

100% biologisch

De ingrediënten die ze gebruiken voor hun muesli’s bepalen uiteindelijk de kwaliteit en de smaak van hun producten. Om die reden is het belangrijk dat ze voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Om aan deze kwaliteitseisen te voldoen, en omdat het gewoon ook veel lekkerder smaakt, gebruiken ze enkel de beste biologische ingrediënten afkomstig van gecontroleerde biologische landbouw!

Muesli-mixer

Met keuze uit meer dan 80 biologische ingrediënten kun je met de muesli-mixer jouw eigen lievelings muesli samenstellen. Valt kiezen je zwaar? Wat zeer begrijpelijk is want er zijn wel meer dan 566 biljard verschillende mueslivariaties te maken met de muesli-mixer! Dan zijn de heerlijke kant-en-klare mixen die samengesteld zijn door hun eigen voedingsdeskundige, extra aan te bevelen. Ze hebben maar liefst 25 verschillende kant-en-klare mixen voor je om uit te kiezen. Van een speciale zomerse variant tot Paleo-Crunchy’s, van slanker-leven-muesli tot de Matcha-muesli.

Muesli, havermout en granola

Naast de meest uiteenlopende combinaties muesli kun je ook kiezen uit 3 verschillende smaken havermout. Ook granola is er naast kant-en-klare mixen, ook helemaal zelf samen te stellen in de mixer.

De kleintjes en de sporters

Maar ook aan de kleintjes is gedacht. Er zijn namelijk twee muesli’s samengesteld naar de specifieke behoefte van kinderen vanaf 4 jaar (afhankelijk van de ontwikkeling van het kind). En voor de sporters zijn er drie verschillende muesli’s samengesteld die dankzij het deskundig advies van voeding- en sportadviseurs, over de juiste voedingsstoffen beschikken zodat dat jij nog meer uit jouw workout kunt halen!

Chocoholics en on the go!

Zeer divers in hun smaak maar toch één ding gemeen: de overheerlijke chocolade muesli’s zijn bestemd voor diegenen die zichzelf ’s ochtends extra wil verwennen! Witte choco spelt-balletjes, cranberry’s omhuld in witte chocolade of choco crunchy’s, deze muesli’s zijn echt perfect voor de zoetekauw onder ons. Gemixt met fruit, kokos of zelfs met espresso. Voor iedere choco-liefhebber is er wel wat wils! En wil jij ook onderweg kunnen genieten van jouw lievelingsmuesli? Of je nou op reis bent, op kantoor of onderweg naar de sportschool – de mymmuesli2go neem je overal mee naartoe. Simpelweg yoghurt erbij en volop genieten!

Cadeaus

Ook kun je een ander, of jezelf 😉 , verrassen met een van de 5 verschillende geschenksets, een cadeaubon, een losse kom of mok, een ontbijtset of de I-love-you-muesli. Stuk voor stuk super originele cadeaus om uit te kiezen.

Matcha-muesli

Matcha is Japanse groene thee vermalen tot poeder. Matcha wordt gemaakt van de blaadjes van de theeplant Camellia sinensis. Wat Matcha zo speciaal maakt, is de herkomst en productiewijze van deze groene thee. Theeplantages voor Matcha zien er heel anders uit dan andere theevelden. Matcha plantages worden 4 weken vóór de oogst met donkere zeildoeken afgedekt. Hierdoor krijgen de theeplanten 90% minder zonnelicht. Ter compensatie maken de theeplanten intensief chlorofyl aan en produceren de blaadjes zeer veel aminozuren. Een oeroud geheim medicijn ontstaat met een zacht zoete smaak en een felgekleurd groen blad. Matcha is stimulerend en verkwikkend maar ook kalmerend.

En ik mocht de Matcha-muesli testen. Ik strooide de muesli over mijn yoghurt, smoothiebowl en bakje fruitijs.

img_20160731_151520.jpg
Matcha-muesli over een roze smoothiebowl
img_20160801_120212.jpg
Matcha-muesli over een schaaltje soja yoghurt met fruit
img_20160902_092107.jpg
Groen ontbijt ijs met matcha-muesli en vijg

En ik ben verkocht! De combinatie met de appel, abrikoos en pistache is echt fantastisch! En de heerlijke crunchy spelt flakes maken hem helemaal af. Een combinatie die ik zelf nooit had kunnen bedenken! Een zeer verfrissende start van je dag!

GRATIS MYMUESLI2GO PROBEERPAKKET

En omdat ik jullie er niet van wil weerhouden om kennis te maken met de overheerlijke muesli’s van mymuesli mag ik jullie een super tof probeerpakket aanbieden! Bestel je namelijk voor 1 oktober je muesli dan krijg je via onderstaande link 6 mymuesli2go’s, ter waarde van €10, gratis bij je bestelling! Veel plezier met het samenstellen van je favoriete muesli. En laat je mij weten wat je ervan vind? 😀

Je GRATIS MYMUESLI2GO PROBEERPAKKET bestel je HIER!

img_20160731_152015.jpg

 

1 thought on “Review Matcha muesli + GRATIS MYMUESLI2GO PROBEERPAKKET

Geef een reactie