Close
Tot €15 korting op de mymuesli adventkalenders!

Tot €15 korting op de mymuesli adventkalenders!

Ik heb toch zo iets leuks weer gekregen van mymuesli! Een gigantische mymuesli adventkalender bomvol heerlijke muesli’s, Porridge, repen en cadeaus om mee af te tellen tot de kerst!

Dit bericht is tot stand gekomen in samenwerking met mymuesli maar ik deel altijd uitsluitend mijn persoonlijke mening.

Aftellen met de mymuesli adventkalenders

Ben jij net als ik gek op kerst? En kun jij ook niet wachten tot het zo ver is? Tel dan samen met de mymuesli adventkalender af tot het zover is! Dat is gegarandeerd elke ochtend genieten én op de laatste dag zit ook nog een hele toffe verassing in de mymuesli adventkalender verstopt!

Tot maar liefst €15 korting!

En het leuke is, ik mag jou tot maar liefst €15 korting geven! Kies jij voor de mymuesli adventkalender vol heerlijke muesli’s of ga je liever voor de Porridge? Want ook voor de havermout liefhebber is er zo’n gigantische mymuesli adventkalender! In de muesli adventkalender vind je 24 dagen lang de lekkerste muesli’s in maar liefst 14 verschillende smaken waaronder de kerst granola en in de Porridge adventkalender vind je in 9 verschillende smaken porridge oftewel havermoutjes, waaronder de geliefde wintersoorten! En uiteraard zijn zowel de muesli’s als de Porridge 100% biologisch.

Maar je kunt ook dit jaar weer kiezen uit nog 2 adventkalenders! Er is nu namelijk ook een mueslireep adventkalender vol met de heerlijke mueslirepen van mymuesli, in maar liefst 6 verschillende smaken. Of kies jij voor de Deluxe adventkalender? Wat deze kalender zo luxe maakt? In de Deluxe kalender vind je naast muesli’s, granola’s, Porridge én repen ook nog verschillende mymuesli cadeaus. En ik kan je vertellen dat dat echt hele leuke verassingen zijn! Mijn kerst kan in ieder geval niet meer stuk!

Jouw korting kan oplopen tot €15 per advent kalender namelijk;

  • Deluxe Kalender €15 korting
  • Mymuesli 2go Kalender €12 korting
  • Mymuesli Porridge 2go Kalender €11 korting
  • Mymuesli Repen Kalender €12 korting

Kan jij niet meer wachten om vanaf 1 december af te gaan tellen tot de kerst? Bestel dan nu jouw mymuesli advent kalender HIER!

Mymuesli adventkalender deluxe 2019

PRE-ORDEREN? DIT MOET JE WETEN …

Je ontvangt de adventskalender van mymuesli in een apart pakket dus eventueel mee bestelde muesli’s of Porridge ontvang je via een aparte verzending. De adventkalender wordt vanaf midden november verzonden zodat hij gegarandeerd vóór 1 december bij jou thuisbezorgd is. Adventskalenders die ná 17 november besteld worden, versturen ze direct. De levertijd bedraagt, na ontvangst van betaling, gemiddeld 7 werkdagen.

Alvast heel veel smulplezier! En het is misschien nog vroeg maar toch wens ik je alvast hele fijne kerstdagen!

kerst granola mymuesli1

Geef een reactie