Close
Golden milk pannenkoekjes met pindakaas en hartige granola

Golden milk pannenkoekjes met pindakaas en hartige granola

Pancake sunday! Voor alles is wel een dag te verzinnen maar eerlijk gezegd, deze golden milk pannenkoekjes met pindakaas en hartige granola kun je elke dag van de week eten. Wie wil dat nu niet?!

Deze golden milk pannenkoekjes met pindakaas en hartige granola zijn vegan mits je de hartige granola met ahornsiroop of agavesiroop gemaakt heb. Is deze met honing gemaakt dan is hij dus niet vegan. Dit is slechts een kleine sitenote, aan de smaak veranderd namelijk niets noppes nada als je de hartige granola al dan wel of niet vegan gemaakt hebt. Nou dat klopt ook niet helemaal, honing heeft wel een iets andere smaak dan ahornsiroop of agavesiroop. Maar goed nogmaals, voor dit recept maakt het weinig uit. Ik moet het alleen wel even gemeld hebben voor de die hard vegans onder ons. 😉

Anyways…. Het gaat je natuurlijk vooral om die lekkere stapel golden milk pannenkoekjes en die is echt om op te vreten! Maar goed ook anders zou je jezelf voor niets staan uit te sloven in keuken. En als je net als ik gek bent op golden milk dan ga je ook zeker weten smullen van deze golden milk pannenkoekjes! 

Golden milk pannenkoekjes 2

Voor 2 porties heb je nodig:

Toppings:

  • Pure pindakaas gemaakt van 100% pinda’s en dus géén Calvé
  • Hartige granola

Zo maak je de golden milk pannenkoekjes:

Verwarm een koekenpan met wat olie.

Voeg al roerende met een garde de melk toe aan de pannenkoekenmix. Roer goed en laat het beslag 10 minuten staan. Het beslag is eerst wat dun maar wordt vanzelf wat dikker door het lijnzaad.

Maak elk pannenkoekje van ongeveer 2 eetlepels beslag. Als er belletjes aan de bovenkant ontstaan kun je ze omdraaien.

Verdeel de pannenkoekjes over 2 borden en top ze af met pindakaas, granola en eventueel wat honing of ahornsiroop.

Enjoy! 😀

Ga jij deze golden milk pannenkoekjes met pindakaas en hartige granola maken? Ik ben heel benieuwd wat jij ervan vind! Laat je het me weten door mij te taggen in je foto op Facebook en/of Instagram? Of gebruik de hashtag #healthyfoodie_manon dan kom ik je foto vanzelf tegen!

Liefs Manon kers


3 thoughts on “Golden milk pannenkoekjes met pindakaas en hartige granola

    1. Dankjewel Jana! Als je ze geprobeerd hebt, laat je me dan weten wat je ervan vond?

Geef een reactie