Close
Kerst bij Jamie Oliver’s pizzeria!

Kerst bij Jamie Oliver’s pizzeria!

Jamie Oliver’s Pizzeria heeft voor kerst twee Festive 3-gangen menu’s samengesteld. En ik mocht komen proeven!

Kerst bij Jamie Oliver’s Pizzeria

Tijdens de feestdagen worden alle restaurants van Jamie Oliver omgetoverd tot de gezelligste locaties voor een feestelijke kerst. Of het nu gaat om een kerstlunch of kerstdiner, met je collega’s of familie, een kerstborrel of proostend het nieuwe jaar inluiden met een nieuwjaarsborrel – ze hebben het perfecte arrangement voor deze feestelijke aangelegenheden gecreëerd!

Geniet van prachtige verse Italiaanse gerechten, gemaakt van de beste ingrediënten met heel veel liefde bereid! Het Festive menu is ook geschikt voor groepen.

Kerst bij Jamie 2
Romige knolselderijsoep met ambachtelijk knoflookbrood

Je kunt kiezen uit 2 verschillende Festive 3-gangen menu’s, het Grote Feestmenu á €22,50 per persoon of het Ultieme Feestmenu á €29,50 per persoon. Beide menu’s beginnen met een huisgemaakte seizoenssoep met ambachtelijk knoflookbrood. Heb je liever een antipasti plankje vooraf dan is dit ook mogelijk voor €5 extra per persoon. Een plankje bestaat uit een heerlijke mix van charcuterie en groenten – perfect om te delen. En dit deden wij dan ook!

Kerst bij Jamie 3
Antipasti plank

Hoofdgerechten

De hoofdgerechten maken het verschil tussen het Grote Feestmenu of het Ultieme Feestmenu. Bij het Grote Feestmenu heb je de keus uit 2 pizza’s en 2 pasta’s, bij het Ultieme Feestmenu heb je keuze uit wat chiquere gerechten zoals een vispakketje (waar ik voor koos) een geroosterde bloemkool, (waar ik bijna voor koos) kip uit de oven en een pittige pizza met meatballs (keuze van de boyfriend). Deze gerechten worden geserveerd met geroosterde aardappels en winterse groenten.  

Kerst bij Jamie 4
Vispakketje
Kerst bij Jamie 5
Geroosterde aardappels en winterse groenten
Kerst bij Jamie 6
Pittige chilli beef pizza

En dit alles wordt natúúrlijk afgesloten met een dessert! Je kunt bij beide menu’s kiezen uit drie heerlijke desserts, een frisse citroen cheesecake met zwarte bessen compote, roomijs & sorbet ijs (keuze uit verschillende smaken) of een warme fudge brownie. Wij kregen van alles wat om te proeven en dat was zeker geen straf! Alle 3 de desserts zijn om je vingers bij af te likken! De keuze is dus aan jou waar jij voor gaat. 😉

Ik kan niet anders zeggen dat wij ontzettend hebben genoten van alle drie de gangen! Je proeft echt in elk gerecht de aandacht en liefde die erin gestopt is. Dikke aanrader dus als je lekker uit eten wilt tijdens de feestdagen of tussen de feestdagen door, want de Festive menu’s zijn beschikbaar van 22 november t/m 6 januari.

Wil je de Festive menu’s bekijken? Klik dan HIER!

Kerst bij Jamie 7
Cheers!

Geef een reactie