Close
Peanutbutter chocolate crunchies

Peanutbutter chocolate crunchies

Vorige maand maakte ik 2 verschillende versies van deze lekkere snackjes. En deze versie had je nog van me tegoed! Maak maar gerust een extra grote lading van deze peanutbutter chocolate crunchies want ze zijn net zo goddelijk als hun broertjes, de crispie chocolade bolletjes!

Voor 20 peanutbutter chocolate crunchies heb je nodig:

  • 20 mini gierst of rijstwafeltjes, diameter c.a. 4 cm
  • 2 volle EL  gemaakt van 100% pinda’s, met of zonder stukjes
  • 100-120 gram soja crispies cacao van KoRo
  • 100 gram pure chocolade 70% of hoger

Zo maak je ze:

Meng de pindakaas met de soja crispies. Schep met een lepel op elk wafeltje wat van het mengsel, met je vingers kun je het een beetje mooi rond krijgen. Leg ze stuk bakpapier op een bord, leg de bolletjes erop en zet in de koelkast.

Smelt de chocolade au bain-marie, leg een bolletje op een vork en schep er met een lepel chocolade overheen. Leg ze op het bakpapier en ga zo door tot alle bolletjes voorzien van een laagje chocolade. Zet het bord terug in de koelkast en laat de chocolade hard worden.

Tip: met de overgebleven gesmolten chocolade kun je nóg meer lekkere snacks maken! Zoals deze eiwitrijke choco brokken of deze eiwitrijke chocolade rotsjes.

Enjoy! 😀

Liefs Manon ananas

Ga jij deze peanutbutter chocolate crunchies maken? Ik vind het super leuk om jouw creatie te zien! Dus tag mij vooral in je foto of gebruik de hashtag #healthyfoodie_manon als je ze deelt op Facebook en/of Instagram!

peanutbutter chocolate