Close
Vezelrijke roze smoothie!

Vezelrijke roze smoothie!

Met deze vezelrijke roze smoothie kun je echt een goede start geven aan je dag! Want wist je dat de meesten van ons niet aan de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid van 30-40 gram vezels komen? Bij een gemiddeld tekort van 7 tot 15 gram kan je spreken van een serieus tekort aan vezels. 

De nieuwe haverdrink van Alpro is met 1,4 gram vezels per 100 gram de enige vezelrijke haverdrink van Nederland! 100% plantaardig, laag in vetten en zonder toegevoegde suikers. Alpro Haverdrink heeft een zachte en natuurlijke smaak. Heerlijk om zo uit een glas te drinken, perfect te combineren met ontbijtgranen en fruit of te verwerken in smaakvolle recepten. En Alpro Haverdrink is zowel in een gekoelde als houdbare variant verkrijgbaar.

Roze vezelrijke smoothie 1

Deze smoothie geeft je dus echt een goede start in het behalen van je vezeldoel. Top hem af met wat gepofte quinoa voor een extra bite!

Voor 1 smoothie heb je nodig:

  • 100 gram aardbeien, kroontje verwijderd
  • 250 ml vezelrijke Haverdrink Alpro
  • 1/4 tl chai kruiden (optioneel)
  • Gepofte quinoa
[pzzwidget id=81877 height=300 width=300]

Zo maak je het:

Doe de aardbeien, chai kruiden en de haverdrink in een blender en mix tot een gladde smoothie. Schenk de smoothie in een glas en top af met wat gepofte quinoa.

Enjoy! 😀

vezelrijke roze smoothie 2

Geef een reactie