Close
Sinterklaas recepten!

Sinterklaas recepten!

Ik heb even mijn Sinterklaas recepten voor je verzameld in één blogje. Lekker makkelijk toch?  Kun je snel nog even de keuken induiken! 😀

Gezonde pepernotencake!

Deze gezonde pepernotencake is niet alleen heel lekker en gezond, hij bevat ook nog eens extra eiwitten door een speciaal ingrediënt!

gezonde pepernotencake2 (1)

Speculaas muffins!

Ik gebuikte voor deze speculaas muffins ghee, maar heb je dit nu niet in huis dan kun je ook gewone kokosolie gebruiken in het recept. De smaak zal er zeker niet minder om zijn!

speculaas muffins (2)

Pepernoten pindakaas!

Wie houd er nu niet van pindakaas én van pepernoten? Ja toch?! Deze pepernoten pindakaas móét je dan ook echt gaan maken!

Pepernoten pindakaas1

Pepernoten granola!

En ja je kunt natuurlijk een handje pepernoten door je yoghurt gooien maar waarom niet door je granola? Dit is zo lekker!!

Pepernoten granola1

Pindakaas pepernootjes!

Pindakaas en pepernoten is echt een match made in heaven dus ik draai het hier even om! In plaats van pepernoten in de pindakaas heb ik de pindakaas in de pepernoten gestopt! En dat is heeeeeeel lekker!!

Pindakaas pepernootjes1

Mini pepernoten yoghurt taartjes!

Als je van taart houd en van pepernoten dan moet je deze gewoon maken, punt!

Mini pepernoten yoghurt taartjes1

Gezonde pepernoten deel I

Deze gezonde pepernoten hebben een licht roze kleur door een speciaal ingrediënt! En ze zijn uiteraard super easy peasy om te maken!

Gezonde pepernoten 2

Gezonde pepernoten deel II groene pepernoten

Ja van roze naar groene pepernoten! Wat deze pepernoten groen maakt lees je uiteraard in het recept! Durf jij ze te maken? 😉

1 thought on “Sinterklaas recepten!

Geef een reactie